Onze artikelen/blogposts over:

working holiday

Hoe begin je met een working holiday in Nieuw-Zeeland? En wat kun je verwachten? In deze serie vind je blogposts die de ins & outs van een working holiday in Nieuw-Zeeland vertellen.
Genieten van het leven in Nieuw-Zeeland in Mount Maunganui

Doe meer met goede voornemens. Laat ze uitkomen!

Door 123NZ / 9 januari 2022 / 0 reacties

Een nieuw jaar is begonnen. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Welke ga jij daarvan pakken? Heb je al nagedacht over hoe je meer kunt doen met je goede voornemens? Hoe je ze dit jaar echt gaat laten uitkomen?

Lees deze blogpost
Werken in Nieuw-Zeeland tijdens werkvakantie

Loonwijzer Nieuw-Zeeland: wat ga ik straks verdienen?

Door 123NZ / 1 april 2021 / 0 reacties

Als je 12 maanden gaat reizen en werken in Nieuw-Zeeland, dan wil je natuurlijk weten wat je working holiday je gaat opleveren. Daarom hebben we in deze blogpost het minimumloon in Nieuw-Zeeland en het gemiddelde loon voor diverse sectoren voor je op rij gezet.

Lees deze blogpost
Veel koffers in Auckland Maritime Museum

Met een goede voorbereiding op reis naar Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 25 oktober 2020 / 0 reacties

Naarmate je vertrekdatum steeds dichterbij komt, wordt het tijd om je verder voor te bereiden op de reis naar Nieuw-Zeeland. Nu wordt het tijd om na te denken over je bagage en andere voorbereidingen te treffen. Wij helpen je met een complete blogpost op weg.

Lees deze blogpost
Maak je CV Nieuw-Zeelands

Maak je CV Nieuw-Zeelands en solliciteer succesvoller

Door 123NZ / 22 augustus 2020 / 0 reacties

Of je nu tijdelijk werk zoekt of iets voor langere tijd tijdens je working holiday in Nieuw-Zeeland, de eerste indruk telt altijd. En die eerste indruk is bijna altijd je CV. Zorg er dus voor dat je Nederlandse CV alvast is omgezet naar een Nieuw-Zeelandse. Dan solliciteer je succesvoller.

Lees deze blogpost
Werken in een koffietentje in Nieuw-Zeeland

Een werkvakantie in het buitenland is in 3 stappen geregeld

Door 123NZ / 4 april 2020 / 0 reacties

Een jaar lang reizen en werken in het buitenland is makkelijker dan je denkt. Zeker als je tussen 18 en 30 jaar bent. Dan is er namelijk een speciaal visum voor een werkvakantie in het buitenland. Verschillende landen bieden deze mogelijkheid. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Wat is nodig om het working holiday visum Nieuw-Zeeland verlengen?

Is het working holiday visum Nieuw-Zeeland te verlengen?

Door 123NZ / 21 maart 2020 / 5 reacties

Het is misschien wel de meest-gestelde vraag onder reizigers in Nieuw-Zeeland. Tijd om deze eens compleet en uitgebreid te beantwoorden zodat jij direct weet of het mogelijk is om het working holiday visum voor Nieuw-Zeeland te verlengen. Misschien dat je nu een working holiday van 12 maanden meer dan genoeg vindt, maar neem maar aan […]

Lees deze blogpost
Zonsondergang aan het water in London

Is er een alternatief als working holiday voor 31 jaar en ouder?

Door Martijn / 9 maart 2020 / 0 reacties

De meest gestelde vraag online is toch wel of er mogelijkheden zijn voor een working holiday als je ouder bent dan 30 jaar. Wij zetten 5 alternatieven op rij als “working holiday” voor 31 jaar en ouder.

Lees deze blogpost
IRD-nummer Nieuw-Zeeland

Zo vraag je een belasting-nummer in Nieuw-Zeeland aan

Door 123NZ / 27 februari 2020 / 0 reacties

Voordat je kunt werken in Nieuw-Zeeland heb je een IRD-nummer nodig. Hoe het aanvragen van dat belastingnummer in Nieuw-Zeeland gaat, lees je hier. Dat maak je working holiday een stuk makkelijker!

Lees deze blogpost
Werken en reizen in Nieuw-Zeeland tijdens je working holiday

Alle feiten over NZ Working Holiday Visum die al je vragen beantwoorden!

Door 123NZ / 26 februari 2020 / 2 reacties

Aan het Nieuw-Zeelandse working holiday visum hangen regels. Regels die ook allerlei vragen oproepen. Wij zijn we door al deze vragen gelopen die ooit aan ons en op fora gesteld zijn… Het resultaat is een ultieme post met echt alle antwoorden op alle vragen over het Nieuw-Zeelandse working holiday visum.

Lees deze blogpost
Werken in Nieuw-Zeeland tijdens werkvakantie

Werkvakantie in Nieuw-Zeeland: jij hebt de vragen, wij de antwoorden

Door 123NZ / 23 februari 2020 / 4 reacties

We kunnen ons voorstellen dat je wel wat vragen hebt over Nieuw-Zeeland en een werkvakantie daar. No worries. We beantwoorden ze graag. Hieronder hebben we alvast de meest voorkomende vragen neergezet, met antwoorden natuurlijk.

Lees deze blogpost
Regenboog over Auckland

Een nieuw jaar met leuke veranderingen die jouw reis makkelijker maken

Door 123NZ / 1 januari 2019 / 0 reacties

Gelukkig Nieuwjaar. Welkom in 2019. We wensen jullie een mooi jaar met veel reizen toe. Voor ons betekent het nieuwe jaar, een jaar vol veranderingen. Een aantal veranderingen hebben jullie afgelopen weken misschien al gezien, maar er is meer…

Lees deze blogpost
Proost! Op een zomer vol korting en voordeel

Vier de zomer in Nieuw-Zeeland met extra korting

Door 123NZ / 22 juli 2018 / 0 reacties

In Nieuw-Zeeland vieren ze de zomer van December tot en met Februari. En dat betekent een drukke periode met veel toeristen en hogere prijzen. Wij helpen je graag met het regelen van extra korting om zo de dure zomer in Nieuw-Zeeland te overleven.

Lees deze blogpost
Geldzaken voor je verre reis: creditcard of contact geld

Creditcard of contant geld? Onze tips maken geldzaken op reis makkelijk

Door 123NZ / 15 juni 2018 / 0 reacties

Waar je ook heen gaat op reis, de vragen over financiele zaken zijn hetzelfde. Moet ik contant geld of een creditcard meenemen? En is het handig om ter plekke een bankrekening te hebben? Zijn er nog meer mogelijkheden om goedkoop ter plekke te betalen? Check onze tips en je ziet direct wat het beste bij […]

Lees deze blogpost
Feiten over zorgverzekering en uitschrijven gemeente

Alle feiten over zorgverzekering en uitschrijven bij werken in buitenland

Door 123NZ / 7 december 2016 / 12 reacties

Reizen en werken in het buitenland roept veel vragen op, vooral over de Nederlandse zorgverzekering of uitschrijven bij de gemeente. Om je working holiday soepel te laten starten, hebben wij de complete informatie opgezocht, gecheckt en op een rij gezet. Informatie van alle officiële bronnen die er maar te vinden zijn.

Lees deze blogpost
Seizoenen in Nieuw-Zeeland

Mooiste seizoen in Nieuw-Zeeland is? [lente, zomer, herfst, winter]*

Door 123NZ / 16 november 2016 / 0 reacties

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is? Tja maar welk seizoen is nu het mooist? Om die vraag te kunnen beantwoorden, moet je maar even met ons door de 4 jaargetijden lopen.

Lees deze blogpost
Huurauto met spullen erin

Verlies niets: 5 tips als aanvulling op de reisverzekering voor backpacken

Door 123NZ / 5 juli 2016 / 0 reacties

Een reisverzekering is een noodzakelijk kwaad als je lang op reis gaat, backpacken of working holiday, naar de andere kant van de wereld. Je betaalt geld voor iets waarvan je eigenlijk hoopt het nooit nodig te hebben. Toch is zo’n reisverzekering echt essentieel. Net zo essentieel als onze handige, gratis tips die ervoor zorgen dat […]

Lees deze blogpost
Jouw werkvakantie in Nieuw-Zeeland

Zo creëer jij de perfecte werkvakantie in Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 3 januari 2016 / 0 reacties

Heb je lang getwijfeld of het een werkvakantie in Nieuw-Zeeland zou worden? Er zijn genoeg andere leuke landen om te kiezen voor een werkvakantie. Maar Nieuw-Zeeland is toch echt wel de tofste en meest relaxte keuze. En met deze tips maak je het jezelf nog makkelijker.

Lees deze blogpost
Auckland in de avond

We wensen je een reislustig jaar toe… En hebben leuk nieuws!

Door 123NZ / 5 januari 2015 / 0 reacties

De feestdagen liggen achter ons. De tijd van kerstbrood en oliebollen is nu voorbij. Een mooi moment om vooruit te kijken want het nieuwe jaar 2015 wacht op jou om ontdekt te worden. En wij hebben nu al leuk nieuws te melden…

Lees deze blogpost
Lake Ianthe - Zuidereiland Nieuw-Zeeland

Ook België kan nu makkelijk een jaar werken in Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 16 maart 2014 / 0 reacties

Reislustig als we zijn, slaan we nu de vleugels uit naar België. Ook jullie hebben namelijk de unieke kans om te reizen en werken in Nieuw-Zeeland met een working holiday visum, het bekende werkvisum dat alleen beschikbaar is voor 18 tot 30-jarigen.

Lees deze blogpost
Richtingsbord in Nieuw-Zeeland

Ik ging naar Nieuw-Zeeland… En zo deed ik het (voorbereidingen)

Door Martijn / 4 januari 2014 / 2 reacties

Er zijn veel redenen om naar de andere kant van de wereld te gaan om daar te gaan werken. De mijne waren het verlangen naar verandering en iets geheel nieuws willen ontdekken. Op dat moment werkte ik al een paar jaar als marketeer voor een IT-bedrijf en was daar eerlijk gezegd wel klaar mee. Het […]

Lees deze blogpost

Naar Nieuw-Zeeland met 123NZ: euh met wie?

Door Martijn / 19 mei 2013 / 0 reacties

123NZ is een nieuwe website die je op weg helpt als je plannen hebt om tijdelijk te gaan werken, wonen en reizen in het mooiste land op deze aardbol: Nieuw-Zeeland. Zo’n werkvakantie staat ook wel bekend als een ‘working holiday’. Dat regel je dus allemaal makkelijk zelf, maar wij maken het je nog makkelijker. We […]

Lees deze blogpost
Scroll to Top