Werken in Nieuw-Zeeland: Working Holiday of Digital Nomad

Werken in Nieuw-Zeeland, het hoe wat en hoe wordt hier allemaal beantwoord. Of je nu op working holiday gaat, als Digital Nomad of reiziger/backpacker die toch besluit te gaan werken (met het juiste visum), wij hebben alle info voor je.

Bepaal zelf hoeveel hulp je nodig hebt

Wij bieden je alle hulpmiddelen om het werken in Nieuw-Zeeland mogelijk te maken. Jij bepaalt zelf hoeveel je zelf wilt regelen en hoeveel je wilt uit besteden. Het kan volledig zelf met onze flexibele modules die jou de juiste kant op sturen. Of je kunt gaan voor een compleet startpakket waarmee echt alles voor je geregeld wordt.

Flexibele modules: stel zelf je eigen startpakket samen

Met onderstaande losse modules kun je helemaal zelf bepalen wat je nodig hebt voor je working holiday of reis-avotuur als Digital Nomad. De prijzen zijn in Nieuw-Zeeladse dollars aangegeven omdat dat nu eenmaal de valuta van het land is. Prijzen kunen altijd veranderen en verschillen door koesverschillen. Wij bieden deze modules als service aan, de uitvoering wordt altijd gedaan door de organisatie in kwestie.

Postzaken regelen in Nieuw-Zeeland

Postadres in Nieuw-Zeeland

Bekijk alle opties
Lichtspoor van verkeer op snelweg bij Auckland

Accommodatie voor eerste dagen

Zie alle aanbiedingen
Wise betaalpas - privé en zakelijke versie - bij elkaar op de foto

Nieuw-Zeelandse bankrekening

Open bankrekening
Werken in Nieuw-Zeeland

Verzekering voor working holiday

Vergelijk verzekeringen
Reisgidsen voor Nieuw-Zeeland

Reisgids voor Nieuw-Zeeland

Vergelijk reisgidsen
Verkeer in Auckland met Sky Tower op de achtergrond

Transfer van vliegveld Auckland

Bekijk alle opties

Klassieke startpakket voor je working holiday in Nieuw-Zeeland

Deze klassieke startpakketten geven je volledige ondersteuning tijdens je working holiday in Nieuw-Zeeland. Je hebt dus tot 12 maanden altijd een lokale organisatie om op terug te kunnen vallen. Makkelijk en geruststellend, vooral ook voor je ouder(s).

Het vinden van werk in Nieuw-Zeeland

Veel reizigers vragen op fora en op social media altijd: hoe kom ik aan werk in Nieuw-Zeeland? Dat is heel simpel. Als je kiest voor één van onze startpakketten zit dat gewoon inbegrepen. Onze partner-organisatie heeft veel actuele vacatures en helpt jaarlijks duizenden reizigers aan allerlei soorten baantjes. Jij hoeft alleen maar te kiezen uit onze startpakketten en je hebt toegang tot die vacatures (en meer).

Houd je van zekerheid en gemak? Wil je snel aan het werk in Nieuw-Zeeland? En heb je geen zin om saaie zaken als bankrekening of belastingnummer te moeten regelen? Dan is het het Kickstarter NZ startpakket echt iets voor jou.

Dit pakket is voordeligs en makkelijk, een compleet startpakket dat veel voorbereiding uit handen neemt. Met het startpakket wordt veel, zeer veel voor je geregeld en ben je tot 12 maanden voorzien van ondersteuning in Nieuw-Zeeland door de partnerorganisatie in Nieuw-Zeeland.

Snel betaald werk vinden via partnerorganisatie

Workshop over werken en wonen in Nieuw-Zeeland

Inclusief dagtocht en groepsreis

Altijd ondersteuning ter plekke

Werken in een koffietentje in Nieuw-Zeeland

Onmisbare info over werken in Nieuw-Zeeland

Soort werk

Het mooie van een working holiday is dat je praktisch al het werk kan en mag doen. Het loopt van seizoenswerk of vakantiewerk tot professioneel werk. Je kunt je working holiday dus ook gebruiken voor een (lange) stage of om ervaring op te doen na je studie.

Dit zijn een aantal populaire baantjes in NZ.

In een hotel als receptionist of in de keuken

Werken in een bar als barista

In de buitenlucht werken als fruitplukker

In een supermarkt of winkel werken

Op een boerderij werken

In de bediening in een restaurant

Loon in Nieuw-Zeeland

Hoe zit het eigenlijk met het loon tijdens mijn working holiday?

Een andere vraag die we veel horen. Daarom hebben we een uitgebreide lijst gemaakt met allerlei soorten werk en het bedrag dat je daar gemiddeld mee verdient.

Bekijk onze loonwijzer voor je Nieuw-Zeelandse werkvakantie en je ziet precies wat het je oplevert.

Met het working holiday visum voor Nieuw-Zeeland kun je - als Nederlander of Belg - tot 12 maanden werken in Nieuw-Zeeland. Dat is de maximale tijd die je in Nieuw-Zeeland mag besteden tijdens je working holiday.

Je mag ook korter werken en reizen. Maar als je eenmaal het land gezien hebt wil je echt niet zo snel weg.Maak dus het meeste van je werkvakantie en probeer zoveel mogelijk maanden van die 12 maanden van je working holiday visum te gebruiken om te werken, te reizen en vee lol te hebben in Nieuw-Zeeland. Zo'n unieke kans wil je niet mislopen.

Werk vinden in Nieuw-Zeeland

Meer tips als je gaat werken in Nieuw-Zeeland

Als je een working holiday gaat doen, dan heb je een ander soort verzekering nodig. We hebben de verschillen op rij gezet tussen een gewone reisverzekering en de wereldreiziger-reisverzekering. Je ziet dan meteen welke verzekering je nodig hebt voor je verre reis of werkvakantie.

Scroll naar boven