Naar Nieuw-Zeeland met 123NZ: euh met wie?

Martijn

Martijn

Martijn

Martijn

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  123NZ is een nieuwe website die je op weg helpt als je plannen hebt om tijdelijk te gaan werken, wonen en reizen in het mooiste land op deze aardbol: Nieuw-Zeeland. Zo'n werkvakantie staat ook wel bekend als een ‘working holiday'. Dat regel je dus allemaal makkelijk zelf, maar wij maken het je nog makkelijker. We helpen je op weg met je visum (working holiday visum), het vinden van werk en de reis naar Nieuw-Zeeland. We maken het zo makkelijk als 1-2-3.

   

  123NZ ia opgezet door reislustige en aan Nieuw-Zeeland verslaafde personen. Op de over 123NZ-pagina kun je daar meer over lezen. Zoals gezegd, we zijn nieuw en hebben onze website net gelanceerd. Je zult dus nog veel meer extra informatie zien toegevoegd worden. We stoppen er steeds meer coole info en tips voor Nieuw-Zeeland reizigers in, dus kom regelmatig eens virtueel buurten, dan zie je alle veranderingen.

  Waarom 123NZ?

  We zijn verslaafd aan Nieuw-Zeeland en willen iedereen de mogelijkheid bieden om dit schitterende land te leren kennen en ontdekken. En voor iedereen tussen 18 en 30 jaar is een working holiday de perfect kans. Dat wil je echt niet missen.

  Wij helpen je daarbij op weg, samen met onze Nieuwzeelandse vrienden in het kantoor in Auckland, Nieuw-Zeeland. We zijn dus working holiday serviceverleners. We zijn geen reisbureau, we verkopen geen pakketreizen of vliegtickets. Daar zijn anderen juist weer heel goed in. Daarom zie je bij ons dan ook geen ANVR-logo. Wel andere logo's die jouw de zekerheid geven dat we alles goed voor elkaar hebben. No worries (wen maar alvast aan de Kiwi-woorden en -uitdrukkingen die we steeds tussendoor gooien).

  Zijn er meer organisaties die dit doen?

  Ja zeker, in Nederland zijn er nog twee organisaties die dit werk doen. Zij zijn echter wel reisbureaus en bieden dus complete (vaak duurdere) pakketten aan. Maar geloof ons niet op onze blauwe ogen. Kijk gerust eens bij de concullega's rond om te zien wat zij bieden.

  Wat je kunt verwachten van 123NZ

  Natuurlijk een berg aan informatie over Nieuw-Zeeland om je werkvakantie helemaal zelf te regelen. Trouwens, als je alleen maar op vakantie gaat naar Nieuw-Zeeland heb je ook heel veel aan onze info. Kijk maar eens rond op de site.

  123NZ is opgezet voor reizigers door reizigers en wij beloven je:

  • Eerlijke en up-to-date informatie
  • Een samenwerking met een partner in Nieuw-Zeeland die je een jaar lang bijstaat en ondersteunt
  • Duidelijke en snelle communicatie, via de website, Whatsapp, e-mail en social media
  • Prijzen voor ondersteunende pakketten die laag en realistisch zijn. We weten als geen ander dat je als reiziger je geld liever in het land zelf uitgeeft een coole dingen, shoppen en stappen.

  Heb je vragen? We zijn altijd en op veel verschillende manieren te bereiken.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  Martijn

  Als creatief brein achter dit reisblog over Nieuw-Zeeland, schrijf ik graag artikelen over de meer onbekende routes en plekken van Aotearoa. Ook gaan mijn blogposts over het gewone leven in Nieuw-Zeeland en hoe je zaken regelt. Allemaal geschreven vanuit mijn eigen ervaring, omdat ik zelf al jaren woon & werk in Nieuw-Zeeland.

  Als creatief brein achter dit reisblog over Nieuw-Zeeland, schrijf ik graag artikelen over de meer onbekende routes en plekken van...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven