Ook België kan nu makkelijk een jaar werken in Nieuw-Zeeland

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Reislustig als we zijn, slaan we nu de vleugels uit naar België. Ook jullie hebben namelijk de unieke kans om te reizen en werken in Nieuw-Zeeland met een working holiday visum, het bekende werkvisum dat alleen beschikbaar is voor 18 tot 30-jarigen.

  En dat maakt het zo uniek… Een jaar lang wonen, reizen en werken in Nieuw-Zeeland. Dat is toch fantastisch? Grijp dus die kans, want voor je het weet ben je ouder dan 30 en is het working holiday visum niet meer beschikbaar voor je. Kijk maar eens naar de details van dit visum.

  Waarom werkvakantie in Nieuw-Zeeland met 123NZ?

  Heel simpel eigenlijk: 123NZ is er voor jou! Wij zijn het meest flexibele startpakket dat er is voor je werkvakantie in Nieuw-Zeeland. Je kiest voor het gewone startpakket (Ready to Work) of het biologische pakket (incl. WWOOF-lidmaatschap).

  Met beide startpakketten geef je je werkvakantie in Nieuw-Zeeland een vliegende start want werk is zo geregeld, ons lokale kantoor staat je 365 dagen lang terzijde met workshops, tips en vele gratis extra's, zoals een Nieuw-Zeelandse bankrekening, SIM-kaart en belastingzaken. Kijk maar eens hoeveel toffe zaken er allemaal in begrepen zijn in onze 123NZ Ready to Work en 123NZ Biologisch startpakketten.

  Lake Matheson in winter - middagsessie
  Het bekende Lake Matheson spiegelmeer (middag)

  En de prijs? Die is zo laag mogelijk gehouden zodat jij extra geld overhoudt voor allerlei leuke zaken in Nieuw-Zeeland. Ons startpakket en ons blog zijn ontwikkeld door reizigers voor reizigers. Wij weten waar we het over hebben en kennen Nieuw-Zeeland op ons duimpje. Lees meer over 123NZ

  Jij bepaalt dus je werkvakantie in Nieuw-Zeeland: je regelt het visum (met onze tips) en plant je eigen reis (onze startpakketten zijn compatibel met elke reisorganisatie en vliegmaatschappij). Wij hebben een partner-kantoor in Auckland dat zorgt dat je snel werk vindt en ondersteunen je vanaf je eerste stappen in Nieuw-Zeeland. Er is dus altijd iemand ter plekke bij wie je terecht kunt met vragen of problemen, een hele geruststelling voor je ouders.

  Werken in Nieuw-Zeeland: welk werk kun je doen?

  In principe al het werk dat je ook in België mag doen… De mogelijkheden om te werken in Nieuw-Zeeland zijn bijna eindeloos. Je kunt kiezen voor eenvoudig vakantiewerk, zoals fruitplukken, het verzorgen van paarden of werken in een supermarkt. Maar je kunt ook gaan voor professioneel werk dat in lijn ligt met je opleiding, zoals op de marketingafdeling werken van een bekende telecomprovider of Account Manager bij een ICT-bedrijf. Je hebt het helemaal zelf in de hand. Het enige dat je nodig hebt om te werken in Nieuw-Zeeland is: energie, flexibiliteit en ons startpakket Nieuw-Zeeland om je snel op weg te helpen.

  En nu ook 123NZ werkvakantie voor Belgen

  Na vele Nederlanders kunnen jongeren uit België nu in slechts drie stappen beginnen aan hun werkvakantie in Nieuw-Zeeland:

  1. Regel het working holiday visum
  2. Ons startpakket regelt werk en alles daaromheen
  3. Plan je reis naar Nieuw-Zeeland (helemaal zoals jij dat wilt)

  Werken in Nieuw-Zeeland is echt zo makkelijk te regelen, tenminste als je tussen 18 en 30 jaar bent en voldoet aan de eisen voor het working holiday visum voor Nieuw-Zeeland. Easy as, zoals de Kiwi's zeggen.

  Onze website barst bijna uit z'n voegen van alle informatie en tips. Net als de Nederlanders met iDEAL, betaal jij je startpakket snel, makkelijk en veilig met Mister Cash / Bankcontact (zonder extra kosten natuurlijk). En heb je vragen, wij zijn altijd te bereiken per e-mail, Twitter of Facebook.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven