Vergelijk startpakketten voor je working holiday in Nieuw-Zeeland

Een startpakket is letterlijk een vliegende start voor je working holiday in combinatie met ondersteuning van de plaatselijke partnerorganisatie. Hierdoor heb je voor de volledige lengte van je working holiday ondersteuning ter plekke.

Heb je geen zin om alles zelf uit te zoeken en te moeten regelen, dan is een startpakket precies wat je nodig hebt. Het is ultieme zekerheid en gemak, gecombineerd met flexibiliteit. Vanaf de aankomst in Nieuw-Zeeland tot je vertrek staat de lokale partnerorganisatie voor je klaar. Kijk maar eens wat een startpakket te bieden heeft. We hebben we hieronder allemaal voor je op rij gezet.

Waarom zoveel reizigers voor 123NZ kiezen!

123NZ is opgericht door reizigers en is er voor reizigers. Onze persoonlijke maar moderne digitale aanpak is gebaseerd op onze eigen ervaring. Niet alleen onze reiservaring maar vooral onze ervaring met wonen en werken in Nieuw-Zeeland. We durven met trots te zeggen dat wij meer tijd in Nieuw-Zeeland doorbrengen dan welke reisorganisatie of reisblog in Nederland of België dan ook.

Wil je meer weten over onze aanpak of achtergrond, kijk dan even hier. Of stuur gerust een e-mail of chatbericht. Check onze contactgegevens en stuur je bericht. We beantwoorden al je vragen graag.

Waarom een startpakket als je het ook zelf kunt doen?

Het kiezen voor een startpakket voor je working holiday is niet voor iedereen geschikt. Als jij graag alles zelf uitzoekt en helemaal zelf wilt regelen, geen probleem. We hebben ook megaveel tips en losse modules waar je van alles zelf kunt regelen. En natuurlijk is er ons bekende reisblog over Nieuw-Zeeland waar je veel gratis reistips kunt vinden.

Voordelen van een startpakket

Alle startpakketten zijn samengesteld door reizigers voor working holiday reizigers zoals jij. De mensen van de partner-organisatie hebben net als wij gewerkt en gereisd in Nieuw-Zeeland. Elk startpakket bevat alles dat jij nodig hebt voor een vliegende start. Niets meer, niets minder. Het neemt je veel werk uit handen, zodat jij kunt genieten van het land en direct kan gaan beginnen met werken en reizen.

De unieke ondersteuning voor de duur van je working holiday visum (12 maanden) betekent dat de thuisblijvers zich geen zorgen hoeven te maken. De Nieuw-Zeelandse collega's staan altijd voor je klaar. En alles zit inbegrepen in de complete en voordelige startpakketten.

Het is echt veel meer dan een pakket dat zorgt voor een vliegende start van je working holiday. Het biedt ondersteuning voor de gehele duur van je working holiday in Nieuw-Zeeland.

Mijn kind wil een working holiday in Nieuw-Zeeland gaan doen!

Fantastisch! Er is niets mooiers dan de wereld verkennen via een working holiday. Dit is een unieke kans waarbij 18- tot 30-jarigen de mogelijkheid hebben om tot 12 maanden te reizen en te werken in Nieuw-Zeeland. Dit unieke visum voor Nieuw-Zeeland wordt slechts 1x toegekend, dus laat uw kind deze kans niet missen.

Als uw kind met een startpakket naar Nieuw-Zeeland gaat, dan heeft u de zekerheid dat er altijd een organisatie ter plekke is die zorgt voor een makkelijke start en zorgt voor ondersteuning tijdens de working holiday. Dat is tot 12 maanden lang ondersteuning van een organisatie die al jarenlang een fijne en veilige working holiday regelt voor jonge reizigers vanuit de hele wereld.

Scroll naar boven