Een nieuw jaar met leuke veranderingen die jouw reis makkelijker maken

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Gelukkig Nieuwjaar. Welkom in 2019. We wensen jullie een mooi jaar met veel reizen toe. Voor ons betekent het nieuwe jaar, een jaar vol veranderingen. Een aantal veranderingen hebben jullie afgelopen weken misschien al gezien, maar er is meer…

  Nieuwe look & feel

  Om ons reisblog en website nog makkelijker (en leuker) voor jullie te maken, hebben we de complete site in een nieuw jasje gestoken. Alles ziet er een stuk frisser uit, het leest beter en blogposts zijn makkelijker te vinden. Er is vooral minder afleiding omdat alle informatieblokken aan de zijkant zijn verdwenen. De focus ligt helemaal op de teksten oftewel alle tips die jullie helpen om een geweldig tijd in Nieuw-Zeeland te gaan hebben.

  Nieuwe startpakketten voor je working holiday in Nieuw-Zeeland

  Onze bekende en makkelijke startpakketten die je een vliegende start in Nieuw-Zeeland geven zijn uitgebreid. Je kunt nu kiezen uit:

  • Ready to Work (R2W) pakket – nog steeds ons goedkoopste en super-complete startpakket. Hiermee heb je een vliegende start en krijg je tot 12 maanden ondersteuning ter plekke in Nieuw-Zeeland. En de prijs veranderd ook in 2019 niet!
  • Biologisch pakket – Alles uit het Ready to Work pakket met als extra de mogelijkheid om te WWOOF-en oftewel om vrijwilligerswerk op biologische boederijen te doen. Bekijk alle info van dit Biologische pakket.
  • Epic Upgrade – Niet echt een startpakket maar meer een upgrade die je kunt toevoegen aan de startpakketten. Hiermee ga je eerst met een groep mede-reizigers uit alle delen van de wereld het Noorden van het Noordereiland verkennen. Het is een complete busreis met alles erop en eraan om als alleengaande reiziger direct vrienden te kunnen maken.

  Bovendien noemen we de startpakketten voortaan ondersteuningspakketten voor je working holiday. Bij startpakket denken de meesten dat het pakket alleen voor de eerste weken na aankomst in Nieuw-Zeeland is. En dat terwijl je met onze ondersteuningspakketten tot 12 maanden lang complete ondersteuning krijgt van onze lokale organisatie. Ondersteuning bij het vinden van werk, je belastingaangifte en alles dat maar kan gebeuren tijdens een working holiday in Nieuw-Zeeland.

  Regenboog over Auckland
  Ga jij op reis naar Nieuw-Zeeland in 2019?

  Zelf je startpakket samenstellen

  Voor iedereen die niet voor een compleet startpakket euh ondersteuningspakket wilt gaan, is er nu de mogelijkheid om diverse onderdelen uit de pakketten los te regelen. Dit is perfect voor iedereen die geen ondersteuning ter plekke nodig heeft en alleen wat losse dingen snel wilt regelen. Je regelt meer dingen zelf met behulp van onze tips en losse modules. Je kunt daarbij ook altijd gebruik maken van onze gratis Whatsapp vragen-service. Stuur je vraag in en we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

  We hebben nu al een aantal van deze losse modules voor je working holiday in onze shop staan. Deze helpen je op weg om zelf je working holiday in Nieuw-Zeeland (of een aantal andere landen) te regelen. Gedurende het jaar voegen we steeds nieuwe opties in dit deel van de shop toe. Ook in 2019 maken we het graag makkelijker voor je.

  Startpakket vs zelf regelen

  In 2019 heb je dus de keuze om of je working holiday helemaal zelf te regelen met behulp van onze tips en losse modules… Of om voor een compleet startpakket te gaan waarbij alles voor je geregeld wordt en waarbij er in Nieuw-Zeeland een organisatie is waar je altijd naar binnen kunt lopen (in Auckland of Christchurch). Beide opties zijn makkelijk, goed en geven je veel flexibiliteit. Dat is voor ons het belangrijkste. De keuze is aan jou.

  123NZ zelf startpakket samenstellen

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven