We wensen je een reislustig jaar toe… En hebben leuk nieuws!

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  De feestdagen liggen achter ons. De tijd van kerstbrood en oliebollen is nu voorbij. Een mooi moment om vooruit te kijken want het nieuwe jaar 2015 wacht op jou om ontdekt te worden.

  En wij hebben nu al leuk nieuws te melden…

  Auckland in de avond
  Heerlijke zomer-avond in Auckland

  Maar eerst wensen we jullie een FANTASTISCH 2015 toe… Of je al in Nieuw-Zeeland bent, van plan bent om er heen te gaan of om een hele andere kant op te gaan, we wensen je een reislustig jaar toe waarin al je reisplannen uit mogen komen.

  En het gaat zeker een mooi jaar worden, want in januari en februari vertrekt er weer een lading reizigers die hun werkvakantie in de Nieuw-Zeelandse zomer gaan beginnen, samen met het 123NZ-startpakket natuurlijk.

  Startpakket voor Nieuw-Zeeland nog makkelijker

  Onze working holiday startpakketten zaten al tjokvol met zaken die jouw werkvakantie in Nieuw-Zeeland super-makkelijk maken, maar ze zijn nu ook nog eens makkelijker te boeken. Je kiest nu direct in de kalender je aankomstdatum in Nieuw-Zeeland en ziet meteen of het startpakket beschikbaar is. Plus je kunt direct kiezen om extra nachten in het hostel in Auckland bij te boeken. Boek je meer nachten, dan wordt het steeds voordeliger. Kijk maar naar ons Ready to Work startpakket of het Biologische Werk Startpakket.

  We zijn dol op feedback: schrijf een review over ons

  Je kon ons al op allerlei manier bereiken en een review over onze startpakketten achterlaten, maar nu kun je ook je mening achterlaten over 123NZ in het algemeen.

  En verder…????

  Verder zullen we onze beide websites altijd blijven tweaken en updaten. Alles om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken om een te gekke werkvakantie in Nieuw-Zeeland te hebben. Dat is één ding dat nooit zal veranderen: wij regelen alle “saaie zaken” en de ondersteuning met ons startpakket voor Nieuw-Zeeland zodat jullie alle vrijheid hebben om het reizen en werken in Nieuw-Zeeland helemaal zelf in te vullen.

  Easy as.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven