Onze artikelen/blogposts over:

reizen naar nieuw-zeeland

Nieuw-Zeeland is een prachtig land. Je moet er alleen even wat uurtjes voor vliegen. Wij hebben ontzettend veel tips over het reizen naar Nieuw-Zeeland. Welke route? Welke luchtvaartmaatschappij? En hoe vind je een goedkoop ticket voor het reizen naar Nieuw-Zeeland. Allemaal onderwerpen die we hier behandelen. Dit maakt reizen naar Nieuw-Zeeland nog leuker.
Aan boord gaan van vliegtuig

Wanneer gaat de grens van Nieuw-Zeeland open? Welke gevolgen heeft COVID-19 op je reis?

Door 123NZ / 25 november 2021 / 18 reacties

Het nieuws over COVID-19 (Coronavirus) werelwijd zorgt ervoor dat er veel juiste maar vooral ook onjuiste informatie over COVID-19 en de gevolgen voor reizen naar Nieuw-Zeeland in omloop is op social media. Wij zetten alle juiste feiten voor je op een rij.

Lees deze blogpost
Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland

Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland: nu vanaf €705 [update]

Door 123NZ / 16 september 2021 / 2 reacties

Nog even en je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland. Nu alleen nog de reis regelen. We hebben de beste aanbiedingen van dit moment gecombineerd met onze tips. Zo vlieg je goedkoop naar Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Vliegen over NZ

15 verbazingwekkende feiten over Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 22 augustus 2021 / 0 reacties

We hebben de meest verbazingwekkende of grappige feiten over Nieuw-Zeeland verzameld. Feiten die jou helpen bij je working holiday of reis.Informatie die je waarschijnlijk niet in reisgidsen tegenkomt.

Lees deze blogpost
Zonsondergang bij Wanaka Tree

Nu boeken voor Nieuw-Zeeland of even wachten? Hulp bij de de vraag van veel reizigers!

Door 123NZ / 27 juli 2021 / 0 reacties

Nu de grens van Nieuw-Zeeland nog steeds zo goed als gesloten is, is de grote vraag van veel reizigers: wanneer kunnen we onze reis naar Nieuw-Zeeland boeken? Is het handig om te wachten of kunnen we beter nu extra voordelig boeken. Tijd om daar eens in te duiken.

Lees deze blogpost
Geweldig uitzicht Mount Maunganui hike

Hoe ziet reizen naar Nieuw-Zeeland eruit als straks de grens weer open is?

Door Martijn / 1 maart 2021 / 2 reacties

De meest-gestelde vragen op dit moment zijn toch wel “wanneer kan ik weer naar Nieuw-Zeeland reizen?” en “gaat de manier van reizen naar Nieuw-Zeeland veranderen zodra de grens weer open is?”. Deze vragen en hoe het nieuwe normaal voor reizen naar Nieuw-Zeeland eruit kan zien, worden allemaal behandeld in deze blogpost. Lees snel verder.

Lees deze blogpost
Welkom in Christchurch - bord op vliegveld

Aankomst in Nieuw-Zeeland: alle informatie voor jouw eerste dagen in NZ

Door Martijn / 27 oktober 2020 / 0 reacties

Het is zover, je staat (bijna) op het vliegveld, klaar om naar Nieuw-Zeeland te vliegen. Om de aankomst in Nieuw-Zeeland zo makkelijk en soepel mogelijk te maken, hebben we deze blogpost voor je.

Lees deze blogpost
Veel koffers in Auckland Maritime Museum

Met een goede voorbereiding op reis naar Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 25 oktober 2020 / 0 reacties

Naarmate je vertrekdatum steeds dichterbij komt, wordt het tijd om je verder voor te bereiden op de reis naar Nieuw-Zeeland. Nu wordt het tijd om na te denken over je bagage en andere voorbereidingen te treffen. Wij helpen je met een complete blogpost op weg.

Lees deze blogpost
reMarkable tablet mee op reis

De meest handige gadgets die altijd met me mee op reis gaan

Door Martijn / 23 oktober 2020 / 0 reacties

Als reizende geek ben ik dol op gadgets voor in het vliegtuig of om ter plekke te gebruiken. Het maakt je reis een stuk makkelijker en leuker. En vaak zijn het simpele reisaccessoires waar je het meeste aan hebt. Ik kan dan ook niet zonder mijn favoriete en handige gadgets voor op reis.

Lees deze blogpost
Emirates toestel gaat opstijgen

10 Tips om goedkoop te vliegen! Zo vind je het goedkoopste ticket

Door Martijn / 7 juni 2020 / 2 reacties

Als je het voornemen hebt om na de COVID-19-crisis nog meer te gaan reizen komende tijd, dan kun je met deze tips goedkoop vliegen. Bespaar op je reis, dan kun je of vaker reizen of meer dingen ter plekke doen.

Lees deze blogpost
Auckland skyline vanaf Britomart

Voordelig van het vliegveld naar Auckland centrum

Door 123NZ / 18 maart 2019 / 3 reacties

Na een lange reis wil je makkelijk en snel van het vliegveld naar Auckland centrum, zonder dat het veel kost. Laten wij nou een aantal goeie tips daarvoor hebben. Je kunt namelijk al vanaf $5 van Auckland airport naar het centrum van de stad gaan.

Lees deze blogpost
China Southern ervaring - overstap

Mijn China Southern ervaringen: van onbekend naar favoriet

Door Martijn / 7 maart 2019 / 28 reacties

China Southern is van de Chinese luchtvaartmaatschappijen degene die het hardst aan de weg timmert. Onder backpackers is het dan ook een populaire maatschappij om zeer voordelig mee naar Nieuw-Zeeland of Australië te vliegen. Tijd voor mij om een nieuwe maatschappij uit te proberen en mijn ervaringen met China Southern in een blogpost te zetten.

Lees deze blogpost
Qatar Airways klaar voor vertrek

Is de langste vlucht ook de beste vlucht naar Auckland?

Door Martijn / 26 augustus 2018 / 0 reacties

Qatar Airways staat bekend om twee dingen: het is een 5-sterren airline (die vaak ook goedkope aanbiedingen heeft) én de airline die de langste commerciële vlucht uitvoert tussen hun thuisbasis Doha en Auckland. Een vlucht van 17 uur en 40 minuten zonder stops of overstappen. Maar is het ook een makkelijke, leuke en/of goedkope vlucht […]

Lees deze blogpost
Rangitoto Island - Auckland skyline

Tips om anderen mee te laten genieten van je verre reis

Door 123NZ / 20 juli 2018 / 0 reacties

Jij bent inmiddels gewend aan het idee van een verre reis of working holiday. Je bent er immers al langer mee bezig. Voor je familie begint het pas echt als ze op het vliegveld afscheid van je nemen. Via een blog houdt je iedereen makkelijk op de hoogte. Men beleeft de reis alsof ze er […]

Lees deze blogpost
Hand-bagage - klaar voor op reis

7 items om je bagage mee te upgraden bij een verre reis

Door 123NZ / 19 april 2018 / 0 reacties

Wat pak je allemaal in voor je lange reis? De meeste zaken zijn logisch en doe je vaak al als eerste in je bagage, zoals kleren en cosmetica. Maar er zijn ook alledaagse dingen waarvan je nooit had gedacht dat die ontzettend handig zijn om mee te nemen. Dit zijn 7 handige dingen die je […]

Lees deze blogpost
Winter in Nieuw-Zeeland - skigebied Dobson

Hoe rugby het goedkoopste seizoen in Nieuw-Zeeland verandert

Door 123NZ / 18 april 2017 / 0 reacties

Juni en juli zijn mooie maanden in Nieuw-Zeeland. Het is de tijd van sneeuwpret en fikse kortingen. Eigenlijk de ideale tijd voor een Hollandse backpacker om het kleine land Down Under te bezoeken. Maar, in 2017 loopt het net even anders. En dat allemaal dankzij een groot rugby-evenement.

Lees deze blogpost
Opstijgend KLM toestel met regenboog

Voordelig naar Nieuw-Zeeland met KLM en Air New Zealand

Door 123NZ / 14 januari 2017 / 0 reacties

Wist je dat je met KLM heel voordelig naar Nieuw-Zeeland kunt vliegen? Door samenwerkingen met o.a. Air New Zealand vlieg je met KLM via Azië. Check de mogelijkheden en aanbiedingen hier.

Lees deze blogpost
Seizoenen in Nieuw-Zeeland

Mooiste seizoen in Nieuw-Zeeland is? [lente, zomer, herfst, winter]*

Door 123NZ / 16 november 2016 / 0 reacties

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is? Tja maar welk seizoen is nu het mooist? Om die vraag te kunnen beantwoorden, moet je maar even met ons door de 4 jaargetijden lopen.

Lees deze blogpost
Tokyo bezichtigen tijdens tussenstop

Lange tussenstop? Doe een gratis stadstour op deze vliegvelden

Door 123NZ / 20 oktober 2016 / 0 reacties

Tijdens je reis naar Nieuw-Zeeland of Australië heb je minstens één overstap. Als je het goed plant (of als je mazzel hebt), is het een korte tussenstop van een uurtje of twee. Vaak breng je echter langer door op het vliegveld bij het overstappen. Wist je dat je ook van het vliegveld af kunt om […]

Lees deze blogpost
handbagage

Ergernissen op reis: van bagage kwijt tot te zware bagage (en de oplossing)

Door 123NZ / 13 augustus 2016 / 0 reacties

Voor en na je reis zijn er een aantal ergernissen waar je te maken mee kunt krijgen. We hebben het dan niet over inpakstress (kun je voorkomen) of heimwee naar een ver land. Nee we hebben het over je bagage. Of je nu met een koffer, rugzak of tas reist, het kan tot aardig wat […]

Lees deze blogpost
Bagage inpakken voor Nieuw-Zeeland

Geen stress voor vertrek met deze tips

Door Martijn / 25 januari 2016 / 0 reacties

Voordat je vertrekt naar je working holiday of backpack-bestemming moet je nog zoveel doen. Vrienden of vriendinnen willen nog een hapje en drankje met je doen. Je ouders willen je graag nog zien. En dan is er de rest van je familie nog. Een drukke tijd zo vlak voor vertrek. Daarom heb ik een aantal […]

Lees deze blogpost
Star Wars bij Emirates

Star Wars bij Emirates: filmmarathon in de lucht

Door 123NZ / 17 december 2015 / 0 reacties

Deze week stonden alle Star Wars-fans te stuiteren bij het uitkomen van de zevende Star Wars film The Force Awakens. Heb jij ‘m al gezien? Als je fan van Star Wars bent én dol op reizen, lees dan vooral door want Emirates heeft ontzettend cool nieuws voor je.

Lees deze blogpost
Air New Zealand vliegtuig

Beste vliegmaatschappij komt weer uit Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 14 december 2015 / 0 reacties

Ieder jaar reikt website AirlineRatings prijzen uit voor de beste vliegmaatschappij. Er worden prijzen vergeven in verschillende categorieën. Wij hebben de meest interessante voor working holiday reizigers en backpackers op een rijtje gezet.

Lees deze blogpost
SkyBus in Auckland

SkyBus is de nieuwe naam van Airbus Express

Door 123NZ / 19 november 2015 / 0 reacties

Om snel en voordelig van het vliegveld van Auckland naar de stad (en ook de andere kant op) te gaan, waren er altijd de snelle bussen van Airbus Express. Dat gaat veranderen. Niet de busverbinding maar de naam, die wordt SkyBus. Maar er verandert nog iets meer.

Lees deze blogpost
Smartphone apps voor op reis

6 gratis apps voor je smartphone die onmisbaar zijn op reis

Door Reismaatje / 1 augustus 2015 / 0 reacties

Veel reizigers zijn verslaafd aan hun telefoon en kunnen geen dag meer zonder. Logisch want je smartphone is een handig reismaatje. Hij maakt foto’s, houdt al je reisschema’s bij en houdt contact met het thuisfront. Je moet alleen zorgen dat je geen torenhoge rekening krijgt. Gelukkig zijn er handige apps voor op reis die ook […]

Lees deze blogpost
handbagage

Wat is het juiste formaat voor handbagage?

Door Martijn / 28 juni 2015 / 0 reacties

Of je nu reist binnen Europa of naar de andere kant van de wereld, handbagage is altijd een punt van discussie. Door de nieuwe, uniforme IATA regels bedacht voor de afmetingen van handbagage is het tijd om in dit onderwerp te duiken.

Lees deze blogpost
Qatar Airways Dreamliner (official - copyright)

Meer keuze in vliegen naar Nieuw-Zeeland vanaf Amsterdam

Door 123NZ / 4 februari 2015 / 0 reacties

Na Emirates en Etihad Airways zal er vanaf 16 juni 2015 nog een vliegmaatschappij uit het Midden-Oosten rechtstreeks naar en vanaf Amsterdam vliegen. Qatar Airways is de naam van deze 5-sterren airline (en daar zijn er wereldwijd niet zo veel van). Tijd om Qatar Airways even nader te bekijken en te zien waarom het goed […]

Lees deze blogpost
Inchecken bij Etihad Airways

Maak kennis met Etihad Airways: voordelige prijswinnaar

Door 123NZ / 14 december 2014 / 0 reacties

Enkele dagen geleden is Etihad Airways uitgeroepen tot ‘World’s Leading Airline’ tijdens de World Travel Awards (WTA). Maar dat was nog niet alles, ze werden ook nog eens bekroond met de prijs voor ‘World’s Leading First Class’ en ‘World’s Leading Cabin Crew’. Een mooi moment om eens verder kennis te maken met deze luchtvaartmaatschappij uit […]

Lees deze blogpost
Air New Zealand op Auckland airport

Meer keuze en meer voordeel bij vliegen naar Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 25 september 2014 / 0 reacties

Air New Zealand en Singapore Airlines hebben aangekondigd om samen te gaan werken. Leuk zou je zeggen, maar wat betekent dat voor mij als reiziger naar Nieuw-Zeeland? Meer keuze, lekker luxe vliegen en toch vooral goedkope tickets naar Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Scroll to Top