Vlieg vanaf €740 naar Nieuw-Zeeland! Goedkope vluchten zijn nog steeds te vinden in 2024

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Met alle veranderingen in de wereld is het een geruststelling dat je nog steeds goedkoop kunt vliegen naar Nieuw-Zeeland! Aanbiedingen naar Aucklanf of Christchurch zijn er nog steeds, je moet er alleen wat tijd in stoppen om ze te vinden. Maar het goede nieuws is dat wij dat al gedaan hebben. In diy artikel vind je een overzicht van data waarop wij aanbiedingen voor tickets naar Nieuw-Zeeland gevonden hebben.

  Deze aanbiedingen geven jou een goede richtlijn om jouw reis te plannen en een goedkope vlucht naar Nieuw-Zeeland te scoren. Zoals altijd, goede aanbiedingen en lage prijzen kunnen weg zijn als je te lang wacht. Er zijn immers veel reizigers op zoek naar de beste of laagste prijs voor een ticket naar het Land van de Lange Witte Wolk oftewel Aotearoa oftewel Nieuw-Zeeland.

  Kun je nog steeds goedkoop reizen naar Nieuw-Zeeland?

  Nu het leven duurder is geworden door inflatie en stijgende prijzen door allerlei factoren, is de vraag bij velen: kun je nog steeds goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland? De superlage prijzen uit het tijdperk voor Corona lijken soms iets uit een verhaal over het verleden. Ook vliegtarieven zijn omhoog geschoten door o.a. de grote vraag naar reizen naar Nieuw-Zeeland, het soms nog beperkte aanbod en de gestegen brandstofkosten.

  Maar er is ook licht aan het einde van de tunnel. Meer en meer vliegmaatschappijen kondigen routes naar Nieuw-Zeeland aan – vooral naar Auckland en Christchurch – dus de concurrentie is weer aan het toenemen. Je kunt nog steeds aanbiedingen en lage prijzen vinden… Als je even je best doet. Het zijn niet altijd de megalage prijzen van vroeger maar het zijn echt leuke aanbiedingen. Kijk maar…

  Vinden van goede en goedkope vluchten naar Nieuw-Zeeland

  Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Nieuw-Zeeland. En allemaal via een andere route met weer andere tussenstops. We hebben de mogelijke routes naar Nieuw-Zeeland al eens voor je verzameld. Kies je snelheid, comfort of gewoon de laagste prijs?

  Hoe je ook vliegt, zorg dat je onze 10 tips gebruikt om zelf de laagste prijs te vinden voor je vliegreis. En met die tips hebben wij de beste deals voor goedkope retourvluchten en voordelige enkele reizen voor je verzameld.

  Enkele reis naar Nieuw-Zeeland: lage prijzen en deals op rij

  Als je met een working holiday visum naar Nieuw-Zeeland gaat, kun je ook met een enkele reis het land binnen komen. Dan hoef je niet direct je terugreis te plannen. Lekker makkelijk… En goedkoop.

  Goedkope enkele reis naar Auckland vanaf Amsterdam

  Als je net voor of net na de Nieuw-Zeelandse zomer aan wilt komen, heb je nog mooi de keuze uit zeer goedkope vluchten. Kijk maar eens naar onderstaande aanbiedingen naar Nieuw-Zeeland.

  Amsterdam naar Auckland in 2024 - enkele reis
  Goedkoop vliegen van Amsterdam naar Auckland in 2024

  Goedkoop vliegen vanaf Brussel met een enkele reis

  Het kan soms de moeite waard zijn om niet vanaf Amsterdam maar vanaf Brussel naar Nieuw-Zeeland te vertrekken. De luchthaven is makkelijk te bereiken vanuit Nederland. En er zijn diverse airlines die scherpe aanbiedingen hebben om goedkoop naar Nieuw-Zeeland te kunnen vliegen.

  Brussel naar Auckland in 2024 - enkele reis
  Voordelig vliegen van Brussel naar Auckland in 2024

  Goedkoop naar Nieuw-Zeeland vanaf Frankfurt

  Frankfurt is een populair Duitse luchthaven die misschien wat verder weg is dan Dusseldorf, maar die wel erg makkelijk vanuit Nederland te bereiken is. Heel goedkoop en snel met de trein bijvoorbeeld. En vertrekken van luchthaven Frankfurt kan een goedkope reis naar Nieuw-Zeeland opleveren. Kijk maar.

  Frankfurt naar Auckland in 2024 - enkele reis
  Goedkoop vliegen van Frankfurt naar Auckland in 2024

  Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland vanaf Copenhagen

  Als reizigers op zoek gaan naar de laagste prijs voor een reis van Europa naar Nieuw-Zeeland, wordt er ook altijd gekeken naar alternatieve luchthavens. Heel verstandig. Echter, een luchthaven als Copenhagen wordt dan vaak vergeten. En dat terwijl er momenteel veel goedkope vluchten van Copenhagen naar Nieuw-Zeeland vertrekken. Kijk maar eens naar deze voorbeelden.

  Kopenhagen naar Auckland in 2024 - enkele reis
  Voordelig vliegen van Kopenhagen naar Auckland in 2024

  Goedkoop naar Nieuw-Zeeland vanaf London

  Ook London is een aantrekkelijke (en goedkope) start van je reis naar Nieuw-Zeeland. Even met een budget-airline het Kanaal over en je stapt in een van de vele airlines die vanuit London goedkoop naar Nieuw-Zeeland vliegen.

  Londen naar Auckland in 2024 - enkele reis
  Van London naar Auckland vliegen is ook heel voordelig in 2024

  Goedkoop vliegen naar Christchurch: begin je reis op het Zuidereiland

  Christchurch is waar je avontuur op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland begint. De luchthaven van Christchurch groeit al jaren flink, waardoor het aantal vluchten toeneemt en de prijs dus afneemt. Het is nog steeds rustiger en relaxter dan de luchthaven van Auckland. In Christchurch kun je binnen 30 tot 60 minuten na aankomst van je internationale vlucht al buitenstaan met al je bagage. Douane, immigratie en bagage-afhandeling gaan allemaal sneller in Christchurch.

  En met deze aanbiedingen is het ook nog eens heel voordelig om je NZ-reis in Christchurch te beginnen.

  Londen naar Christchurch in 2024 - enkele reis
  Ook naar Christchurch kun je voordelig vliegen vanaf Europa

  Retourvlucht naar Nieuw-Zeeland: voordelige tickets voor een goedkope vlucht

  Wil je meer zekerheid voor je reis naar Nieuw-Zeeland of ben je van plan om op een toeristenvisum (‘visa waiver') het land binnen te gaan, dan is zo'n voordelige retourticket helemaal iets voor jou. We hebben de laagst geprijsde retourtickets naar Auckland gespot en hieronder op een rij gezet voor je. Allemaal echte voorbeelden die laten zien hoe goedkoop het kan zijn om met een retour naar Nieuw-Zeeland te vliegen.

  Amsterdam naar Auckland in 2024 - retour
  Voordelige retourvluchten van Amsterdam naar Auckland vind je zo

  Of ga voor een retourvlucht vanaf een alternatieve luchthaven, zoals Brussel,Frankfurt of London.

  Londen naar Christchurch in 2024 - retour
  Vanaf London is een retourvlucht naar Auckland ook voordelig

  Hoe vind je aanbiedingen om goedkoop te vliegen?

  Simpel. Gebruik onze tips om zelf goedkope aanbiedingen te vinden voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Het zijn makkelijke tips die iedereen kan gebruiken om zo een lage(re) prijs voor elke reis te vinden. Handig en voordelig. Of vergelijk direct alle aanbiedingen van alle airlines voor jouw specifieke reisdata.

  Werken die tips om goedkoper te vliegen naar Nieuw-Zeeland? Zeker! Kijk maar hoe we een goedkopere vlucht naar NZ geboekt hebben door deze tips te gebruiken. In dat artikel zie je ook meteen hoe je de prijs van je huurauto kunt verlagen.

  Soms zijn er ook tijdelijke aanbiedingen of kortingscodes beschikbaar die je verre reis nog goedkoper maken.

  Tijdelijke deals voor extra korting: KLM Werelddeal Weken

  Tijdens de KLM Werelddeal Weken kun je vaak korting bovenop de lage prijs van vele KLM-vliegtickets. Deze kortingsweken van de KLM zijn inmiddels geëindigd dus die aanbiedingen heb je helaas gemist. Het waren mooie en voordelige bestemmingen waarvan sommigen een leuke stop-over kunnen zijn als je naar Nieuw-Zeeland reist. Soms kan het schelen als je je reis opbreekt in twee stukken en eerst lekker gaat relaxen in een Aziatisch land. Ook daar is veel te zien en te ontdekken.

  Voordelig met KLM Werelddeal Weken naar verre bestemmingen
  Voordelig met KLM Werelddeal Weken naar verre bestemmingen

  Tips om een keuze te maken uit alle aanbiedingen

  Als prijs niet het enige is dat telt, kun je de volgende info ook vast gebruiken om de beste reis naar Nieuw-Zeeland voor jou te vinden.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  2 Reacties
  nieuwste
  oudste meest gestemd
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Minke
  Minke
  Gast
  30 april 2018 12:47

  Bedankt voor de tips! Leuk om te lezen.
  Wij gaan eind januari/begin feb 2019 naar nieuw zeeland en kijk elke keer voor tickets. Vind de prijzen tot nu toe erg tegenvallen.. ik wil er max 30 uur over doen en dan is het aanbod laag.
  Wat zou jij aanraden wat betreft uiterste datum om te boeken? Ik dacht iets van juli en tot die tijd kijken voor aanbiedingen.. maar ik weet niet wat slim is. De werelddealweken zijn in september maar ik vraag me af of dat veel scheelt. Als je tips hebt graag!

  123NZ
  123NZ
  Gast
  Gereageerd op  Minke
  30 april 2018 13:36

  Hi Minke… Houd er wel rekening mee dat januari en februari de drukke maanden in Nieuw-Zeeland zijn. Het is dan volop zomer dus er zijn meer toeristen aan het reizen en ook de Kiwi’s zelf genieten van het lekkere weer. De prijzen van de vliegreis zijn dan ook wat hoger. Als je dus een mooie deal ziet, wacht niet te lang met boeken. Het beste is om 3 tot 6 maanden van tevoren te boeken. De prijzen liggen nu rond €1000 voor die periode maar dat kan best nog wel eens lager worden straks. Houd ook de statistieken van Google… Lees verder »

  Scroll naar boven