Beste vliegmaatschappij komt weer uit Nieuw-Zeeland

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Ieder jaar reikt website AirlineRatings prijzen uit voor de beste vliegmaatschappij. Er worden prijzen vergeven in verschillende categorieën. Wij hebben de meest interessante voor working holiday reizigers en backpackers op een rijtje gezet.

  Laten we eerlijk zijn, beste vliegmaatschappij op het gebied van eerste of business klasse is leuk om te lezen maar voor ons niet interessant. Wij zijn veel meer geïnteresseerd welke vliegmaatschappij in het algemeen de beste is… En natuurlijk de goedkoopste. Lees dus snel verder want al deze info vind je hier.

  Beste vliegmaatschappij 2016: Air New Zealand

  beste vliegmaatschappij Air New Zealand
  Stap aan boord van de beste vliegmaatschappij

  Voor de derde keer op rij is de beste vliegmaatschappij ter wereld Air New Zealand. Doordat Air New Zealand zeer innovatief bezig is, aan het milieu denkt, financieel gezond is en zeer veilig is, vallen ze ook deze keer weer in de prijzen.

  Tevens heeft Air New Zealand ook de prijs ontvangen voor Beste Premium Economy klasse en Beste Economy klasse. Vliegen met Air New Zealand is dan ook zeer prettig. De stoelen zijn uitstekend, het eten heerlijk (en echt Nieuw-Zeelands) en de entertainment super. Je verveelt je niet aan boord bij Air New Zealand. Oh en het is ook nog eens voordelig met al die mooie aanbiedingen.

  Beste In-Flight Entertainment: Singapore Airlines

  Als je al blij bent met het entertainmentsysteem van Air New Zealand, dan wordt je helemaal blij van het systeem van Singapore Airlines. Zij zijn namelijk uitgeroepen tot vliegmaatschappij met het beste inflight entertainment systeem. Ze waren één van de eerste met zo'n systeem en hebben de lat hooggelegd door de jaren heen. Of je nu films wilt kijken of wilt gamen, bij Singapore Airlines hoef je je nooit te vervelen. Zin om te proberen? Check dan deze aanbiedingen van Singapore Airlines.

  Beste catering: Qantas

  Persoonlijk zijn wij grote fan van de catering van maatschappijen als Air New Zealand en Emirates, maar het schijnt nog beter te kunnen. De luchtvaartmaatschappij met de allerbeste catering is Qantas Airlines. De jury van deze awards was vooral te spreken over het eten dat zij in economy class serveren. Ook eens proeven? Bekijk dan deze aanbiedingen van Qantas.

  Beste low-cost airlines

  Deze info is erg handig voor de korte vluchten tijdens je wereldreis. Goedkoop en weinig luxe is ideaal voor vluchten die maximaal een paar uur duren. De awards in deze categorie zijn verdeeld per continent.

  • Noord- en Zuid-Amerika: Virgin America
  • Azië: Scoot
  • Midden-Oosten en Afrika: Kulua
  • Europa: Norwegian

  Beste vliegmaatschappijen in andere categorieën

  Wil je het hele onderzoek lezen en zien wie er in de andere categorieën gewonnen heeft, bezoek dan de website van AirlineRatings.com.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven