Voordelig naar Nieuw-Zeeland met KLM en Air New Zealand

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Wist je dat je met KLM heel voordelig naar Nieuw-Zeeland kunt vliegen? Door samenwerkingen met o.a. Air New Zealand vlieg je met KLM via Azië. Check de mogelijkheden en aanbiedingen hier.

  Opstijgend KLM toestel met regenboog
  Geen pot met goud maar een goedkope reis bij deze regenboog

  Er zijn niet alleen veel wegen die naar Rome leiden, er zijn nog veel meer wegen (in de lucht) die naar Nieuw-Zeeland leiden. Zoals je ongetwijfeld al gezien hebt in ons overzicht van vliegroutes.

  Alle wegen die wij zelf al eens bereisd hebben, gaan we vanaf nu bespreken en reviewen, waren de woorden waar we deze blogpost in 2013 begonnen toen we ‘m publiceerden. Zo tussendoor updaten we de tekst regelmatig, zodat jullie met de nieuwste info en aanbiedingen heel makkelijk een keuze kunnen maken voor je vlucht naar Nieuw-Zeeland.

  Kaaskoppen en Kiwi's gaan goed samen

  KLM (en dus ook moedermaatschappij Air France) heeft een samenwerkingsverband met Air New Zealand die erg goed voor ons Nederlanders uitpakt. Waarom? Nou als je eenmaal een intercontinentale vlucht met Air New Zealand gemaakt hebt, weet je waarom er niets gaat boven deze maatschappij. Trouwens, wat is er nu leuker dan je (werk)vakantie naar Nieuw-Zeeland al te laten beginnen in de lucht op Nieuw-Zeelandse bodem.

  De combinatie KLM en Air New Zealand betekent dat je met KLM (of Air France) kunt vliegen naar Tokio, Shanghai of Hong Kong en vanaf daar verder kunt met Air New Zealand. En ja, dat betekent ook dat je dus een stop-over kunt maken: kort of lang, dat bepaal je helemaal zelf.

  En het mooie is, dat je deze combinatie als één goedkope reis kunt boeken, op één ticket dus. Je hoeft tijdens je overstap dus niet eerst je bagage op te halen en weer in te checken. Alles wordt in één keer doorgelabeld, zodat je alleen je spullen in Auckland van de band haalt. Tenzij je een aantal dagen in de stad van overstap wilt blijven, maar dat spreekt voor zich.

  Nog goedkoper vliegen in KLM Werelddeal Weken

  Een aantal keer per jaar gaan de laagste prijzen van KLM nog verder omlaag tijdens de Wereld Deal Weken. Voor een korte tijd kun je dan aanbiedingen scoren zoals:

  Onze ervaringen met KLM – Air New Zealand

  Straatbeeld in Tokio
  Overstappen in Tokio? Je kunt ook de stad in!

  Omdat we zo “verslaafd” zijn aan Air New Zealand hebben we zelf al bijna alle mogelijke goede en toch goedkope combinaties KLM en Air New Zealand gehad.

  • Via Tokio: het mooie van deze route is, dat als je het goed plant, je met Air France in de A380 (het grootste toestel tot nu toe) kunt vliegen. Dan heb je dus ook nog een overstap in Parijs. Je arriveert 's ochtends vroeg in Tokio en gaat 's avonds weer weg, dus je kunt overdag lekker de stad in. Tenminste als je kiest voor de minimale overstap. Wil je meer, dan moet je wat daagje extra in Tokio bijboeken.
  • Via Hong Kong: op deze route kun je een hele strakke overstap plannen. Ideaal voor mensen die zo min mogelijk tijd aan overstappen en wachten kwijt willen zijn. Tip: op Hong Kong airport kun je ontzettend lekkere verse noedelsoep eten. En dat voor een prikkie, naar Europese maatstaven.
  • Via Shanghai: een paar dagen genieten van deze Chinese stad, kan met deze combinatie KLM met Air New Zealand. Tenminste als je er van houdt. Shanghai heeft veel moois te bieden maar ook veel warmte en irritante straatverkopers in de grote winkelgebieden. Je leert als snel de snelle tussendoor straatjes kennen als je de straatverkopers wilt ontwijken.

  Omdat het routenetwerk van KLM zo uitgebreid is door de vele samenwerkingen met andere maatschappijen zijn er nog veel meer leuke en voordelige overstapcombinaties met KLM mogelijk. Wat dacht je ervan om te reizen via:

   • Singapore (Singapore)
   • Guanzhou (China)
   • Seoul (Korea)
  • Kuala Lumpur (Maleisië)

  Of heb je liever meer keuze en vergelijk je graag andere maatschappijen? Kijk eens naar ons overzicht met alle aanbiedingen voor vluchten naar Nieuw-Zeeland. Veel plezier met het plannen van je reis.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven