Tips om anderen mee te laten genieten van je verre reis: deel je avonturen via een reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Jij bent inmiddels gewend aan het idee van een verre reis of working holiday. Je bent er immers al langer mee bezig. Voor je familie begint het pas echt als ze op het vliegveld afscheid van je nemen. Via een blog houdt je iedereen makkelijk op de hoogte. Men beleeft de reis alsof ze er zelf bij zijn. En moeilijk is bloggen niet. Kijk maar.

  Natuurlijk gooi je je korte en snelle updates op Facebook, Twitter, TikTok of welk social media-kanaal dan ook… Maar je lange verhalen, foto's en video's kun je veel beter kwijt op een reisblog. Start je eigen blog en iedereen thuis kan wanneer het hem of haar uitkomt jouw verhalen lezen en beelden zien waar je allemaal bent gewenst.

  En als je het goed aanpakt, kun je ook geld gaan verdienen met je eigen reisblog!

  Maak je eigen reisblog: het is echt heel makkelijk

  Bloggen is net als een dagboek of reisboek bijhouden… Je schrijft een stukje wanneer het jou uitkomt en doet er wat foto's of een video bij. Leuk voor thuisblijvers en heel makkelijk voor jou want je hoeft niet iedereen een e-mail te sturen. En het opzetten van een reisblog kost je helemaal niets, het is gratis. We laten je graag twee opties zien voor een gratis reisblog.

  Begin met bloggen via een reisblog met WordPress

  WordPress is het systeem waar ontzettend veel blogs wereldwijd op draaien: ruim 43% van het internet draait op het WordPress-systeem. We zullen je niet vermoeien met alle technische details maar dat cijfer geeft je een idee hoe populair en flexibel dat systeem is. Oh en ze bestaan sinds 2005.

  Het opzetten van een eigen reisblog via WordPress is best simpel. Zeker als je deze tips gebruikt van onze reislustige medebloggers van Digi.Geek. In dat artikel vind je veel tips die de eerste stappen van het opzetten van een eigen reisblog een stuk makkelijker maken.

  En laten we eerlijk zijn, dat geweldige uitzicht en die mooie hikes in Nieuw-Zeeland komen toch veel beter over in een blogpost met wat mooie foto's erbij?

  Rangitoto Island - Auckland skyline
  Even zwaaien naar de Sky Tower van Auckland

  Toffe blogs van andere reizigers

  Waar je je reisblog begint, hangt helemaal van jou af. Elk systeem heeft z'n voor- en nadelen. Kijk gewoon rond en zie welke het beste bij je past. Maar waar je je reisblog ook begint, wij vinden het erg tof als je je vrienden en fans laat weten waar je je info over Nieuw-Zeeland en working holidays vandaan hebt. Plaats gerust een link naar onze site 123NZ op jouw blog. Dan weten je vrienden ook meteen waar ze moeten zijn voor info over reizen en werken in Nieuw-Zeeland (working holiday).

  En laat het ons weten als je een reisblog bent begonnen. Dan zetten we je in onze lijst van interessante blogs van reizigers in of naar Nieuw-Zeeland.

  • Travel of Wisdom – dit blog is opgezet door een reiziger die via ons naar Nieuw-Zeeland is vertrokken. Op het blog lees je alles over de voorbereidingen, de reis en het avontuur in het land van de lange witte wolk (Nieuw-Zeeland). Het blog is in 2015 gestopt, maar de verhalen zijn nog steeds leuk om te lezen.
  • Travel.Geek.NZ – een reisblog in het Engels vanuit Nieuw-Zeelands persectief. De verhalen gaan vooral over avonturen wereldwijd en de toffe dingen die er te doen zijn, zoals lekker lokaal eten, speciaalbier proeven, geeky reistips en funky accommodaties. Allemaal wereldwijd, maar we willen deze graag tippen… Vooral om wij als bloggers dikke vrienden zijn.
  • Rally.NZ – een reisblog speciaal voor fans van de WRC Rally sport en dan met name de WRC races in Nieuw-Zeeland. Dit is een echt blog voor reizende petrol heads.
  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven