Onze artikelen/blogposts over:

reizen

Reizen in Nieuw-Zeeland is een net zo belangrijk onderdeel van je working holiday. Je moet zorgen voor de juiste balans. Net zoals digital nomads dat moeten doen. Je bent toch naar Nieuw-Zeeland te gaan om wat van het land te zien?

Alle tips rondom reizen in Nieuw-Zeeland vind je hier. Tips en info die voor iedereen geschikt zijn. Wat voor soort reiziger je ook bent. Maak je NZ-reis mooier of leuker door weg te blijven van die standaardroutes die iedereen al deelt. Voeg wat unieks of aparts toe en zie iets wat anderen bijna niet zien. Ga echt van het gebaande pad af tijdens het reizen in Nieuw-Zeeland. Of niet. Het is jouw reis, jij mag het helemaal zelf bepalen.

Onze tips zijn er als inspiratie. Kijk zelf hoe je ze gebruikt en welke je wel en niet toevoegd aan je lijst. Veel plezier.

Score een goedkoop vliegticket met onze handige tips. De goedkoopste dag om vliegtickets te boeken vind je zo.

Door Martijn / 7 april 2024 / 2 reacties

De beste deal of gewoon een lekker goedkoop vliegticket, wie wil dat nu niet? Als je bespaart op je vliegreis heb je meer geld te besteden ter plekke. Of je nu naar Nieuw-Zeeland, Australië of waar dan ook heen gaat, er is altijd een manier om goedkoper te vliegen. En met deze tips help ik […]

Lees deze blogpost
Uitzicjtt tijdens een hike op het schiereiland Akaroa. Ver weg loopt een andere hiker

Top tips om je voor te bereiden op een Working Holiday in Nieuw Zeeland. Zo creëer je zelf de perfecte werkvakantie!

Door 123NZ Reisblog / 26 december 2023 / 0 reacties

Als je een nieuw land wilt ervaren en ondertussen wat geld wilt verdienen, dan is een working holiday het perfecte programma voor jou! Werken in Nieuw-Zeeland tijdens je werkvakantie is een onvergetelijke ervaring waardoor je de natuurlijke schoonheid van het land, de vriendelijke mensen, de toffe activiteiten en de gevarieerde arbeidsmarkt volop kunt verkennen.

Lees deze blogpost
Wandeltocht langs beelden op Banks Peninsula

De grens van Nieuw-Zeeland is weer open. Alle reizigers zijn weer welkom!

Door 123NZ Reisblog / 16 maart 2022 / 39 reacties

Het nieuws over COVID-19 (Coronavirus) werelwijd zorgt ervoor dat er veel juiste maar vooral ook onjuiste informatie over COVID-19 en de gevolgen voor reizen naar Nieuw-Zeeland in omloop is op social media. Wij zetten alle juiste feiten voor je op een rij.

Lees deze blogpost
Genieten van het leven in Nieuw-Zeeland in Mount Maunganui

Doe meer met goede voornemens. Laat ze uitkomen!

Door 123NZ Reisblog / 9 januari 2022 / 0 reacties

Een nieuw jaar is begonnen. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Welke ga jij daarvan pakken? Heb je al nagedacht over hoe je meer kunt doen met je goede voornemens? Hoe je ze dit jaar echt gaat laten uitkomen?

Lees deze blogpost
Vliegen over NZ

15 verbazingwekkende feiten over Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 22 augustus 2021 / 2 reacties

We hebben de meest verbazingwekkende of grappige feiten over Nieuw-Zeeland verzameld. Feiten die jou helpen bij je working holiday of reis.Informatie die je waarschijnlijk niet in reisgidsen tegenkomt.

Lees deze blogpost
Geweldig uitzicht Mount Maunganui hike

Hoe ziet reizen naar Nieuw-Zeeland eruit als straks de grens weer open is?

Door Martijn / 1 maart 2021 / 2 reacties

De meest-gestelde vragen op dit moment zijn toch wel “wanneer kan ik weer naar Nieuw-Zeeland reizen?” en “gaat de manier van reizen naar Nieuw-Zeeland veranderen zodra de grens weer open is?”. Deze vragen en hoe het nieuwe normaal voor reizen naar Nieuw-Zeeland eruit kan zien, worden allemaal behandeld in deze blogpost. Lees snel verder.

Lees deze blogpost
Welkom in Christchurch - bord op vliegveld

Aankomst in Nieuw-Zeeland: alle informatie voor jouw eerste dagen in NZ

Door Martijn / 27 oktober 2020 / 0 reacties

Het is zover, je staat (bijna) op het vliegveld, klaar om naar Nieuw-Zeeland te vliegen. Om de aankomst in Nieuw-Zeeland zo makkelijk en soepel mogelijk te maken, hebben we deze blogpost voor je.

Lees deze blogpost
Veel koffers in Auckland Maritime Museum

Met een goede voorbereiding op reis naar Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 25 oktober 2020 / 0 reacties

Naarmate je vertrekdatum steeds dichterbij komt, wordt het tijd om je verder voor te bereiden op de reis naar Nieuw-Zeeland. Nu wordt het tijd om na te denken over je bagage en andere voorbereidingen te treffen. Wij helpen je met een complete blogpost op weg.

Lees deze blogpost
reMarkable tablet mee op reis

Wat zijn handige gadgets voor op reis? Dit zijn mijn favoriete reisgadgets die altijd meegaan!

Door Martijn / 23 oktober 2020 / 4 reacties

Als reizende geek ben ik dol op gadgets voor in het vliegtuig of om ter plekke te gebruiken. Het maakt je reis een stuk makkelijker en leuker. En vaak zijn het simpele reisaccessoires waar je het meeste aan hebt. Ik kan dan ook niet zonder mijn favoriete en handige gadgets voor op reis.

Lees deze blogpost
Vakantiebeurs 2020

Ontdek Nieuw-Zeeland op de Vakantiebeurs in Utrecht

Door 123NZ Reisblog / 1 januari 2020 / 0 reacties

Op 16 januari 2020 begint één van de meest bekende vakantie-evenementen van Nederland: de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Een ideaal evenement om even lekker door vele landen van de wereld te lopen want er staan zoveel verschillende aanbieders van reizen. Als voorproefje lopen wij even met je mee langs de stands die iets met […]

Lees deze blogpost
Qatar Airways klaar voor vertrek

Is de langste vlucht ook de beste vlucht naar Auckland?

Door Martijn / 26 augustus 2018 / 0 reacties

Qatar Airways staat bekend om twee dingen: het is een 5-sterren airline (die vaak ook goedkope aanbiedingen heeft) én de airline die de langste commerciële vlucht uitvoert tussen hun thuisbasis Doha en Auckland. Een vlucht van 17 uur en 40 minuten zonder stops of overstappen. Maar is het ook een makkelijke, leuke en/of goedkope vlucht […]

Lees deze blogpost
Rangitoto Island - Auckland skyline

Tips om anderen mee te laten genieten van je verre reis: deel je avonturen via een reisblog

Door 123NZ Reisblog / 20 juli 2018 / 0 reacties

Jij bent inmiddels gewend aan het idee van een verre reis of working holiday. Je bent er immers al langer mee bezig. Voor je familie begint het pas echt als ze op het vliegveld afscheid van je nemen. Via een blog houdt je iedereen makkelijk op de hoogte. Men beleeft de reis alsof ze er […]

Lees deze blogpost
Tokyo bezichtigen tijdens tussenstop

Lange tussenstop? Doe een gratis stadstour op deze vliegvelden

Door 123NZ Reisblog / 20 oktober 2016 / 0 reacties

Tijdens je reis naar Nieuw-Zeeland of Australië heb je minstens één overstap. Als je het goed plant (of als je mazzel hebt), is het een korte tussenstop van een uurtje of twee. Vaak breng je echter langer door op het vliegveld bij het overstappen. Wist je dat je ook van het vliegveld af kunt om […]

Lees deze blogpost
Star Wars bij Emirates

Star Wars bij Emirates: filmmarathon in de lucht

Door 123NZ Reisblog / 17 december 2015 / 0 reacties

Deze week stonden alle Star Wars-fans te stuiteren bij het uitkomen van de zevende Star Wars film The Force Awakens. Heb jij ‘m al gezien? Als je fan van Star Wars bent én dol op reizen, lees dan vooral door want Emirates heeft ontzettend cool nieuws voor je.

Lees deze blogpost

Naar Nieuw-Zeeland met 123NZ: euh met wie?

Door Martijn / 19 mei 2013 / 0 reacties

123NZ is een nieuwe website die je op weg helpt als je plannen hebt om tijdelijk te gaan werken, wonen en reizen in het mooiste land op deze aardbol: Nieuw-Zeeland. Zo’n werkvakantie staat ook wel bekend als een ‘working holiday’. Dat regel je dus allemaal makkelijk zelf, maar wij maken het je nog makkelijker. We […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven