Ontdek Nieuw-Zeeland op de Vakantiebeurs in Utrecht

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Vakantiebeurs 2020Op 16 januari 2020 begint één van de meest bekende vakantie-evenementen van Nederland: de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht.

  Een ideaal evenement om even lekker door vele landen van de wereld te lopen want er staan zoveel verschillende aanbieders van reizen.

  Als voorproefje lopen wij even met je mee langs de stands die iets met Nieuw-Zeeland hebben.

  Maar eerst de meest praktische info… De Vakantiebeurs vindt plaats van 16 t/m 19 januari 2020. In die periode ben je dagelijks welkom in de Jaarbeurs te Utrecht van 09.30u tot 17.30u, behalve op zaterdag want dan eindigt de Vakantiebeurs pas om 20.00u. Kaarten koop je heel makkelijk online en dan is het nog eens goedkoper ook dan aan de kassa.

  Nieuw-Zeeland op de Vakantiebeurs

  Als je meer wilt weten over het schitterende land Nieuw-Zeeland, dan kun je prima terecht op deze editie van de Vakantiebeurs in Utrecht. Kijk maar eens wat er allemaal op het gebied van informatie over Nieuw-Zeeland te vinden is op de beurs.

  Qantas Airways (stand 12.A009)

  Qantas Airways is een goede airline om mee naar Nieuw-Zeeland te vliegen. Maak een tussenstop (kort of lang) in Australië en zie twee landen voor de prijs van één. Op de Vakantiebeurs in Utrecht kun je precies zien wat Qantas voor jouw wereldreis of NZ-avontuur kan betekenen. Bezoek dus vooral hun stand.

  Campers Down Under (stand 12.B028)

  Deze specialist voor camperhuur in Australië en Nieuw-Zeeland kun je ook bezoeken in de Jaarbeurs tijdens de Vakantiebeurs. Voor info over alles dat met campers te maken heeft, kun je er terecht. Ze hebben budget-campers maar ook super-luxe motorhomes.

  heck dan ook even onze blogpost over kamperen in Nieuw-Zeeland, dan zie je hoe gaaf het is om Nieuw-Zeeland per camper te verkennen.

  TravelEssence (stand: 12.A004, 11.G026)

  Een reisbureau dat meer voor je doet dan een standaardreisbureau TravelEssence stelt jouw reis op maat samen. Ga dus zeker even bij hun stand op de Vakantiebeurs langs.

  Just be Travellers (stand: 11.OP11)

  In hun eigen woorden: “Droom jij van een verre reis? Maar weet je niet precies hoe en wat? Of juist wel? Met de camper dwars door Amerika, Canada, Afrika, Nieuw-Zeeland of Australië of een droomreis door Azie?”

  Als het antwoord JA is dan is het verstandig om deze stand te gaan bezoeken als je straks in Utrecht bent.

  Riksja Travel (stand: 12.C063, 12.C065)

  Riksje noemt zichzelf een “eigenwijze reisorganisatie”. Dat triggert toch om ook deze stand in Utrecht te bezoeken? Wij zouden het wel weten. Ga lekker ronddwalen op de Vakantiebeurs in Utrecht dit jaar en laat je inspireren.

  Ook working holiday informatie op Vakantiebeurs?

  De Vakantiebeurs is toch meer gericht op bezoekers die een reis plannen naar een bepaald land. Backpacken, rondreizen of vakantie dat zijn de onderwerpen waar deze beurs zich op richt. Voor uitgebreide informatie over een working holiday naar Nieuw-Zeeland kun je na je bezoek aan de beurs gewoon nalezen op onze site. Wij zijn tenslotte dé specialist voor werkvakanties in Nieuw-Zeeland.

  “Waarom staan jullie dan niet op de Vakantiebeurs?”… Wij zijn een echte online specialist die wel eens aanwezig is op kleinschalige Nieuw-Zeeland-evenementen maar niet op de Vakantiebeurs. Te groot en we komen er te weinig working holiday fans tegen.

  Maar voor de vakantieganger is deze beurs perfect. No worries. Ga lekker heen en geniet van het aanbod. Het land Nieuw-Zeeland is toch met een aantal stands vertegenwoordig. Het is een ideale beurs als je nog niet precies weet waar je reis heen gaat. Laat je inspireren. Veel plezier.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven