Onze artikelen/blogposts over:

recensies

Of het nu producten of diensten zijn, hier bespreken we allerlei items die van belang zijn voor een reis of werkvakantie naar Nieuw-Zeeland. Elke review wordt gedaan door het 123NZ-team of een 123NZ-fan. Elke review is zoals wij het zien. We maken het niet mooier dan het is. Ook al hebben we het product gekregen van een fabrikant of leverancier of verkopen we het zelf: elke review is 100% eerlijk.
Katten in het kattencafe Christchurch

Lekker met katten knuffelen in het kattencafé in Christchurch

Door 123NZ / 26 juli 2020 / 0 reacties

Combineer een regenachtige middag met liefde voor katten en je krijgt… Een superleuke binnenspeeldag in Christchurch. Kattencafés kom je wereldwijd tegen dus ook in deze stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Leuk voor elk moment. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Kies een goed VPN om wereldwijd NL TV te kijken

Haal de blokkade af van Uitzending Gemist en kijk TV in het buitenland

Door Martijn / 10 april 2020 / 12 reacties

Wil je net even lekker Nederlandse TV kijken vanuit Nieuw-Zeeland of Australië, zie je opeens de melding “deze video mag niet worden bekeken vanaf jouw locatie”. Waarom dat is en hoe je het oplost om toch Nederlandse TV te kunnen kijken, lees in dit artikel.

Lees deze blogpost
Hobbiton Movie Set

Hobbiton Movie Set: de moeite waard of lekker overslaan?

Door Martijn / 15 november 2017 / 0 reacties

Als je op weg gaat naar “the real Middle Earth” (Aotearoa oftewel Nieuw-Zeeland) voor een working holiday of backpack-avontuur, dan voelt een bezoek aan de Hobbiton filmset bijna als een verplichting. Maar is het nou echt de moeite waard of veels te toeristisch en kun je het overslaan?

Lees deze blogpost
City of Ales 2017 bierproeverij in Auckland

Bierproeverij City of Ales 2017: het beste speciaalbier uit Auckland

Door Martijn / 15 oktober 2017 / 0 reacties

Liefhebbers van Kiwi ‘craft beer’, Nieuw-Zeelands speciaalbier, konden zich dit weekend uitleven op het City of Ales bierfestival. Alles draaide om brouwerijen uit de regio Auckland. En met ruim 20 speciaalbieren op tap was er voldoende te kiezen.

Lees deze blogpost

Recensie van boek ‘Een enkeltje Auckland please’

Door Reismaatje / 20 februari 2015 / 0 reacties

Naast al onze blogposts over reizen naar en werken in Nieuw-Zeeland met het working holiday visum, krijgen we soms ook blogposts van anderen toegestuurd. En deze blogpost over emigreren naar Nieuw-Zeeland willen we jullie niet onthouden. Deze blogger schreef enthousiast over het boek ‘Een enkeltje Auckland please’ dat je inspireert en/of op weg helpt bij […]

Lees deze blogpost
Shihad's nieuwste album FVEY

FVEY van Shihad: meer energie dan een blikje V Energy

Door Martijn / 8 augustus 2014 / 0 reacties

Vandaag was het eindelijk zover… Het nieuwste album van Nieuw-Zeelandse rockband Shihad. Hun laatste album Ignite was alweer van 2010 dus fans keken alweer reikhalzend uit naar een volgende… En dat werd FVEY (Five Eyes). Ik draaide het album meteen grijs en neem je mee in de wereld van deze Kiwi rockers.

Lees deze blogpost
The Great New Zealand Cafe book

Op avontuur met The Great New Zealand Cafe boek (review)

Door Martijn / 8 mei 2014 / 0 reacties

De achterflap van dit boek trok me meteen aan: “New Zealands has some of the finest scenery and most spectacular views in the world. Increasingly, it also has a reputation for great coffee and café culture. What better way to explore the country than with a guide that highlights where to stop and enjoy a […]

Lees deze blogpost
Top of the Lake in Eye Amsterdam

Sprakeloos na 6 uur Top of the Lake [recensie]

Door Martijn / 15 september 2013 / 0 reacties

Er zijn van die unieke kansen in je leven waar je niet lang over na hoeft te denken. Toen filmdistributeur Lumiere ons benaderde met de vraag of we aandacht wilden besteden aan de nieuwe mini-serie Top of the Lake en of we ook nog eens een eenmalige screening in EYE Amsterdam mee wilden maken, riepen […]

Lees deze blogpost
Review van boek Culture Wise New Zealand

Review van Culture Wise New Zealand

Door 123NZ / 11 augustus 2013 / 0 reacties

Recent kregen we het boek Culture Wise New Zealand onder ogen. Het is een boek uit 2007 en wij waren erg benieuwd hoe interessant dat boek is voor een ieder die nu naar Nieuw-Zeeland wil gaan voor emigratie, werkvakantie of wat dan ook. Nou wij waren positief verrast door de uitkomst.

Lees deze blogpost
Scroll to Top