Lekker met katten knuffelen in het kattencafé in Christchurch

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Combineer een regenachtige middag met liefde voor katten en je krijgt… Een superleuke binnenspeeldag in Christchurch. Kattencafés kom je wereldwijd tegen dus ook in deze stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Leuk voor elk moment. Kijk maar.

  Eerder vertelden we je al over de kattencafés in Auckland en nu is het de beurt aan het kattencafé in Christchurch. Ideaal als je tijdens je Nieuw-Zeelandse reis het knuffelen met katten mist of als je toe bent aan “kitty cuddles”.

  Kattencafé in Christchurch: Cat Nap

  In Christchurch vind je kattencafé Cat Nap in de wijk Sydenham, een wat alternatieve wijk (soort van Auckland’s K’Road in het groot). Liefhebbers van vintage, alternatief en van vinyl (platen) kunnen ook goed terecht in deze wijk. Vanuit het centrum ben je in een paar minuten in Sydenham (met de bus) of in 10-15 minuten lopen, of sneller met de fiets of Lime/Beam (elektrische stepjes).

  Katten in het kattencafe Christchurch
  Het kattencafé in Christchurch is ideaal voor een binnenspeeldag

  Cat Nap is net als elk kattencafé wereldwijd een paradijs voor katten. Het café vangt katten op en mensen kunnen de katten adopteren. In tussentijd hebben de katten een geweldige tijd in de grote speelruimte van het kattencafé. Alles draait hier om de katten. Dat wordt ook goed uitgelegd voor je naar binnen mag.

  • Naam: Cat Nap Cafe
  • Slogan: cats, coffee & cake
  • Adres: 391 Colombo Street, Sydenham, Christchurch in Nieuw-Zeeland
  • Open: woensdag t/m zondag
  • Gesloten: maandag en dinsdag
  • Korting: op donderdag is de actie 2 personen voor de prijs van 1
  • Boeking: boek je kattenknuffelsessie online. Dat is nodig want de sessie zitten snel vol, dus spontaan binnen lopen, lukt meestal niet

  Foto’s van Cat Nap kattencafé in Christchurch

  Blader door de foto's van ons bezoek aan het kattencafé in Christchurch. Klik op de foto's voor een grotere versie zodat je de katten goed kunt zien.

  Wat ga je ook nog zien in Christchurch?

  Na het knuffelen met de katten, kun je gerust nog even blijven zitten in het koffiegedeelte om onder het genot van koffie of fris je bezoek aan Christchurch verder te plannen. Er is nog veel meer te zien in Christchurch.

  In onze mega-blogpost “Op pad in Christchurch, de altijd-veranderende stad” vind je superveeltips, van gratis dingen om te zien tot waar je lekker kunt eten en drinken in Christchurch.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven