Onze artikelen/blogposts over:

visum

Een visum is zo belangrijk als je wilt reizen of werken in een land als Nieuw-Zeeland. Voor elk doel is er een ander visum. In onze blogposts gaan we daar dieper op in. De focus ligt daarbij wel vaak op reizen en werken in Nieuw-Zeeland en het visum dat daar bijhoort, het working holiday visum.

Maar ook andere visa komen hier aan bod, zoals wat een Digital Nomand nodig heeft om een tijd door te brengen in Nieuw-Zeeland.

Uitzicjtt tijdens een hike op het schiereiland Akaroa. Ver weg loopt een andere hiker

Top tips om je voor te bereiden op een Working Holiday in Nieuw Zeeland. Zo creëer je zelf de perfecte werkvakantie!

Door 123NZ Reisblog / 26 december 2023 / 0 reacties

Als je een nieuw land wilt ervaren en ondertussen wat geld wilt verdienen, dan is een working holiday het perfecte programma voor jou! Werken in Nieuw-Zeeland tijdens je werkvakantie is een onvergetelijke ervaring waardoor je de natuurlijke schoonheid van het land, de vriendelijke mensen, de toffe activiteiten en de gevarieerde arbeidsmarkt volop kunt verkennen.

Lees deze blogpost
Wandeltocht langs beelden op Banks Peninsula

De grens van Nieuw-Zeeland is weer open. Alle reizigers zijn weer welkom!

Door 123NZ Reisblog / 16 maart 2022 / 41 reacties

Het nieuws over COVID-19 (Coronavirus) werelwijd zorgt ervoor dat er veel juiste maar vooral ook onjuiste informatie over COVID-19 en de gevolgen voor reizen naar Nieuw-Zeeland in omloop is op social media. Wij zetten alle juiste feiten voor je op een rij.

Lees deze blogpost
Werken met uitzicht op Antigua en Barbuda

Gaat Nieuw-Zeeland ook een Digital Nomad Visum invoeren?

Door 123NZ Reisblog / 1 november 2020 / 0 reacties

Door het Coronavirus hebben reizigers veel veranderingen gezien of meegemaakt. Van even niet meer kunnen reizen tot de invoering van een Digital Nomad Visum. Meer en meer landen leggen de focus op het binnen halen van reizigers die geen impact hebben op de werkgelegenheid van het land maar er wel geld komen uitgeven. En digitale […]

Lees deze blogpost
Werken in een koffietentje in Nieuw-Zeeland

Een werkvakantie in het buitenland is in 3 stappen geregeld

Door 123NZ Reisblog / 4 april 2020 / 0 reacties

Een jaar lang reizen en werken in het buitenland is makkelijker dan je denkt. Zeker als je tussen 18 en 30 jaar bent. Dan is er namelijk een speciaal visum voor een werkvakantie in het buitenland. Verschillende landen bieden deze mogelijkheid. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Wat is nodig om het working holiday visum Nieuw-Zeeland verlengen?

Is het working holiday visum Nieuw-Zeeland te verlengen?

Door 123NZ Reisblog / 21 maart 2020 / 5 reacties

Het is misschien wel de meest-gestelde vraag onder reizigers in Nieuw-Zeeland. Tijd om deze eens compleet en uitgebreid te beantwoorden zodat jij direct weet of het mogelijk is om het working holiday visum voor Nieuw-Zeeland te verlengen. Misschien dat je nu een working holiday van 12 maanden meer dan genoeg vindt, maar neem maar aan […]

Lees deze blogpost
Werken en reizen in Nieuw-Zeeland tijdens je working holiday

Alle feiten over NZ Working Holiday Visum die al je vragen beantwoorden!

Door 123NZ Reisblog / 26 februari 2020 / 2 reacties

Aan het Nieuw-Zeelandse working holiday visum hangen regels. Regels die ook allerlei vragen oproepen. Wij zijn we door al deze vragen gelopen die ooit aan ons en op fora gesteld zijn… Het resultaat is een ultieme post met echt alle antwoorden op alle vragen over het Nieuw-Zeelandse working holiday visum.

Lees deze blogpost
Lake Ianthe - Zuidereiland Nieuw-Zeeland

Ook België kan nu makkelijk een jaar werken in Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 16 maart 2014 / 0 reacties

Reislustig als we zijn, slaan we nu de vleugels uit naar België. Ook jullie hebben namelijk de unieke kans om te reizen en werken in Nieuw-Zeeland met een working holiday visum, het bekende werkvisum dat alleen beschikbaar is voor 18 tot 30-jarigen.

Lees deze blogpost
Tongaporutu cliffs

Mijn voorbereiding & tips voor emigratie naar Nieuw-Zeeland op rij. Wat er gebeurt na het maken van de keuze

Door Martijn / 4 januari 2014 / 2 reacties

Er zijn veel redenen om naar de andere kant van de wereld te gaan om daar te gaan werken. De mijne waren het verlangen naar verandering en iets geheel nieuws willen ontdekken. Op dat moment werkte ik al een paar jaar als marketeer voor een IT-bedrijf en was daar eerlijk gezegd wel klaar mee. Het […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven