Kies zelf de beste route om te vliegen naar Nieuw-Zeeland

Nog maar één ding te regelen voor je working holiday: je vliegticket naar Auckland. Omdat je je werkvakantie via 123NZ geregeld hebt, ben je helemaal vrij in het plannen van je reis. We zijn geen reisbureau maar ervaren reizigers die je graag extra tips geven voor het vinden van de goedkoopste reis.

Air France A380 op Narita airport in Tokyo
Welke route kies jij naar Nieuw-Zeeland?

Bij het maken van je plannen om te vliegen naar Nieuw-Zeeland, zijn er vele routes waar je uit kunt kiezen. Er gaan veel luchtvaartmaatschappijen naar Nieuw-Zeeland, met elke hun eigen routes en overstapplaatsen.

Goedkoopste reis naar Nieuw-Zeeland

Als prijs het allerbelangrijkste voor je is, dan kom je vaak bij deze maatschappijen terecht.

Check dan ook meteen onze 10 tips om de goedkoopste vliegtickets te vinden. Of kijk direct welke aanbiedingen er zijn voor jouw reisdata. Heb je meer wensen, zoals wat luxe (voor een lage prijs) of meer bagage? Lees dan verder.

Snelle route naar Nieuw-Zeeland

Vliegen naar Nieuw-Zeeland kan tussen de 25 en 50 uur duren. Er zijn voldoende mensen die graag voor de snelste route kiezen. En zoals je vast weet, is de snelste route van A naar B (of in dit geval van Amsterdam naar Auckland) een rechte lijn. En deze rechte lijn is in jullie geval precies 18.056 km.

Indien je voor de snelle route wilt gaan, kun je het beste kiezen voor één van deze airlines. Zij vliegen de snelste route vanwege de gunstige ligging van hun overstapplaatsen.

Comfortabele route: relaxt vliegen naar Nieuw-Zeeland

Als je op de meeste comfortabele manier wilt reizen met het goedkoopste ticket naar Nieuw-Zeeland kun je het beste kiezen voor een 5-sterren luchtvaartmaatschappij. De sterren worden bepaald en beoordeeld door Skytrax, een onafhankelijke organisatie die al sinds 1999 luchtvaartmaatschappijen beoordeeld.

Op dit moment zijn de volgende airlines beoordeeld als 5-sterren airline (we noemen alleen de airlines die vluchten aanbieden naar Nieuw-Zeeland).

Vind je een mooie aanbieding bij één van deze airlines, dan weet je zeker dat je een heeeeel relaxte vlucht hebt van zeer hoge kwaliteit. Entertainment aan boord is zeer uitgebreid en de service en het eten zijn uitstekend.

Ik-wil-veel-bagage-meenemen-route

Ben je iemand die moeite heeft om zich in te houden met het pakken van de baggage, dan kan het erg voordelig zijn als je vliegt naar Nieuw-Zeeland met een maatschappij die een hoger gewicht aan ingecheckte bagage toestaat. Is het niet voor de heenvlucht, dan is het zeker handig voor de terugvlucht. Vooral als je na een jaar al je extra zooi moet meenemen. Gratis meenemen is goedkoper dan laten opsturen of bijbetalen bij de luchtvaartmaatschappij.

Wij kijken nu naar de maatschappijen die je toestaan om meer kilo's bagage in economy klasse mee te nemen (meer dan de standaard van 23 kilo) op de route naar Nieuw-Zeeland:

Ik-wil-veel-zien-route (wereldreis / rond-de-wereld)

Dit is de route voor de echte avonturier. Je kunt namelijk bij veel airlines een rond-de-wereld-ticket kopen waarmee je zelf je reis kunt plannen. Je kiest ervoor een bepaalde route te vliegen (bijvoorbeeld oostwaarts) en moet dan in de route blijven vliegen totdat je de wereld rond bent. Je mag dit in een tijdbestek van een jaar doen.

Deze tickets worden door groepen van airlines uitgeven, zodat je deze bij meerdere maatschappijen kunt gebruiken, zoals:

  • One World (met o.a. Qantas, Cathay Pacific en Malaysia Airlines)
  • Star Alliance (met o.a. Air New Zealand, Lufthansa, Singapore Airlines)
  • Sky Team (met o.a. KLM, Air France en Korean Air)

Alle info over wereldtickets en meerdere stops onderweg vind je hier. Je kunt helemaal zelf je reis op maat samenstellen en ziet direct de prijs. Easy as.

Hoe vlieg jij straks naar Nieuw-Zeeland?

We hopen dat je met onze opsomming van de mogelijke routes en airlines een mooie planning kunt maken. Er is in elk geval genoeg om uit te kiezen. Trouwens, de goedkoopste aanbiedingen om te vliegen naar Nieuw-Zeeland vind je in dit overzicht. We wensen je veel plezier met het boeken van jouw beste route. En veel plezier op reis natuurlijk.

0 0 stemmen
Article Rating
Inschrijven
Abonneren op
guest
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle commentaren
0
Wat vind jij hiervan? Reacties zijn fijn!x
()
x
Scroll to Top