Onze artikelen/blogposts over:

vliegticket

Het vliegticket is je toegangsbewijs tot de vlucht naar Nieuw-Zeeland, of elk ander land waar de reis heengaat. Toch betaalt iedereen een andere prijs voor zijn/haar vliegticket. Met onze tips regel jij zelf het goedkoopste vliegticket voor jouw reis. Of de meest gunstige voorwaarden, afhankelijk wat jij belangrijk vind bij het boeken van je vliegticket. Een goedkoop vliegticket kent vaak meer beperkingen en is minder flexibel qua aanpassen. Maar een iets minder-goedkoop ticket biedt juist weer meer flexibiliteit. Ook is het belangrijk om te kijken wat er inbegrepen zit als je jouw vliegticket boekt: zelf stoel kiezen en reserveren?, eten en drinken?, entertainment? etc. Al deze dingen worden behandeld in deze blogposts zodat jij jouw beste vliegticket kunt boeken.
KLM vlucht vanaf Schiphol

Met deze simpele trucjes vind je een lagere prijs voor de vliegreis naar en autohuur in Nieuw-Zeeland!

Door Martijn / 18 juni 2022 / 0 reacties

Nu de grens van Nieuw-Zeeland weer open is, zijn er twee dingen duidelijk: de vliegreis naar Nieuw-Zeeland is duurder maar ook de prijs van autohuur in Nieuw-Zeeland is hoger dan voorheen. Kun je daar nog iets aan doen? Jazeker! Kijk maar.

Lees deze blogpost

10 Tips om goedkoop te vliegen! Zo vind je zelf het goedkoopste ticket naar jouw verre bestemming

Door Martijn / 18 mei 2022 / 2 reacties

Als je het voornemen hebt om weer flink te gaan reizen nu het weer kan, dan kun je met deze tips goedkoop vliegen. Bespaar op je reis, dan kun je of vaker reizen of meer dingen ter plekke doen. Of je nu naar Nieuw-Zeeland, Australië of waar dan ook heen gaat, er is altijd een […]

Lees deze blogpost
Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland

Goedkoop vliegen naar Nieuw-Zeeland: nu vanaf €685 [update]

Door 123NZ / 15 mei 2022 / 2 reacties

Nog even en je gaat vliegen naar Nieuw-Zeeland. Nu alleen nog de reis regelen. We hebben de beste aanbiedingen van dit moment gecombineerd met onze tips. Zo vlieg je goedkoop naar Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Qatar Airways klaar voor vertrek

Is de langste vlucht ook de beste vlucht naar Auckland?

Door Martijn / 26 augustus 2018 / 0 reacties

Qatar Airways staat bekend om twee dingen: het is een 5-sterren airline (die vaak ook goedkope aanbiedingen heeft) én de airline die de langste commerciële vlucht uitvoert tussen hun thuisbasis Doha en Auckland. Een vlucht van 17 uur en 40 minuten zonder stops of overstappen. Maar is het ook een makkelijke, leuke en/of goedkope vlucht […]

Lees deze blogpost
Air New Zealand en concurrentie

Goedkoop vliegen in Nieuw-Zeeland regel je zo

Door 123NZ / 1 september 2015 / 0 reacties

Nieuw-Zeeland is een relatief klein land, waar ontzettend veel te ontdekken valt. Rondreizen is echt supermakkelijk per auto, hop-on hop-off bus of vliegtuig. En dat laatste is veel goedkoper dan je denkt. Bovendien hebben wij nieuws en tips waarmee je nog goedkoper vliegt in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Scroll to Top