Kerst in Auckland begint met de Santa Parade

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Zodra de Kerstman het land binnenkomt, begint het aftellen naar Kerst. In Auckland wordt de aankomst van de Kerstman groots gevierd met de Santa Parade door Queen Street. En vandaag vond de 2016 editie van deze parade plaats in Queen Street in Auckland. Kijk je mee?

  De Kerstman-optocht is niet veel anders dan de aankomst van Sinterklaas in Nederland. Ook dat is de start van het feestdagenseizoen. De Santa Parade in Auckland lijkt echter meer op een carnavalsoptocht dan een Sinterklaas-optocht. Leuker, vrolijker en gezelliger… Vooral ook omdat niemand het in Nieuw-Zeeland heeft over de kleur van Oompa Loompa's (oranje) of het feit dat de Kerstman elfjes en dwergen als hulpjes in dienst heeft. 🙂

  Kerst in Auckland: feest bij de Santa Parade

  Wat doen ze in Nieuw-Zeeland verder met Kerst?

  De Kerstman is nu dus in het land. Het aftellen naar het grote feest met cadeaus is begonnen. De kinderharten kloppen sneller. En voor de volwassenen is het nu bijna zomer. Een heerlijk seizoen met BBQ's, lekker op pad, veel buiten zijn met vrienden en familie en gewoon genieten van de zon.

  Lees onze post over Kerst in Nieuw-Zeeland eens, dan zie je wat er nog meer met Kerst in Auckland en de rest van Nieuw-Zeeland te doen is. Of schakel meteen door naar Oud & Nieuw in Nieuw-Zeeland want dat is ook niet veer meer. Lach, dans en geniet ervan… Het is bijna zomer!

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven