Zie de energie van het Six60 concert in Enschede (foto’s en video’s)

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Zodra een toffe Nieuw-Zeelandse band naar Nederland komt, staan we vooraan om voor jullie een verslag te maken. Vandaag dus ook bij Six60 live in Atak, Enschede. Hoe cool is het om zo'n populaire Nieuw-Zeelandse band voor het eerst hier te zien optreden.

  Voor degenen die Six60 niet kennen, dit is zoals ze aangekondigd werden: “Gooi rock, soul, dubstep en drum & bass in de blender en het resultaat is Six60. Dynamisch, veelzijdig en onverwacht is hoe je de 5-koppige Nieuw-Zeelandse band het beste kunt omschrijven.”

  En hoe pakte dat uit live in Enschede??? Check de foto's en video's hieronder dan krijg je een goed beeld van dit concert van Six60. Veel plezier.

  Het optreden van Six60 in foto's

  Beleef het Six60 concert mee via deze video's

  Zin om meer te zien en te horen van Nieuw-Zeelandse bands? Kijk dan eens naar ons complete overzicht Nieuw-Zeelandse muziek en bands.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven