Onze artikelen/blogposts over:

live muziek

Liefhebbers van live muziek en festivals moeten zeker de Nieuw-Zeelandse muziekwereld gaan verkennen. Er is niets mooiers dan tijdens je reis of working holiday een tof concert van een – voor jou – onbekende Nieuw-Zeelandse artiest of band te zien.
Homegrowwn 2014 - Blacklistt

De leukste festivals in Nieuw-Zeeland: van dance tot pop en rock

Door 123NZ / 10 oktober 2021 / 1 reactie

Zelfs in het kleine landje Nieuw-Zeeland worden “grote” en superleuke festivals georganiseerd. De gehele zomer vinden er in het land op mooie plekken toffe festivals plaats. Kijk maar en plan je festivalseizoen in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Homegrowwn festival in Wellington (Fire At Will)

Homegrown festival 2022: de line-up is bekend

Door 123NZ / 9 oktober 2021 / 0 reacties

Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ’s. Alle namen van Homegrown 2020 zijn bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

I Am Giant tourt door Nederland

Door 123NZ / 17 augustus 2014 / 0 reacties

Vorig jaar zagen we de Nieuw-Zeelandse rockband nog in Maastricht voor een eenmalig optreden. Maar nu komen ze terug naar Nederland voor meerdere shows. Drie stuks om precies te zijn.

Lees deze blogpost
Six60 live in Holland

Zie de energie van het Six60 concert in Enschede (foto’s en video’s)

Door 123NZ / 20 mei 2014 / 0 reacties

Zodra een toffe Nieuw-Zeelandse band naar Nederland komt, staan we vooraan om voor jullie een verslag te maken. Vandaag dus ook bij Six60 live in Atak, Enschede. Hoe cool is het om zo’n populaire Nieuw-Zeelandse band voor het eerst hier te zien optreden.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

Kiwi rock in Maastricht: I Am Giant

Door 123NZ / 14 oktober 2013 / 0 reacties

Eindelijk gaat het gebeuren… De Nieuw-Zeelandse rockband I Am Giant heeft een concert in Nederland aangekondigd. In Maastricht of all places.

Lees deze blogpost
Scroll to Top