Onze artikelen/blogposts over:

concert

Als je de kans hebt, moet je zeker een concert in Nieuw-Zeeland meemaken. Van een typische Kiwi band, artiest of DJ natuurlijk. Voor je het weet ben je fan en kun je je Spotify of Tidal lijst uitbreiden met Nieuw-Zeelandse muziek.

Als fan van concerten, staan we vooraan bij toffe concerten in Nieuw-Zeeland. En jullie kunnen meegenieten via deze blogposts.

Wat te doen in Auckland? Rocken bij Shihad concert

Wat te doen in Auckland tijdens NZ Music Month in mei

Door Martijn / 27 april 2018 / 0 reacties

In mei is het namelijk NZ Music Month, een jaarlijks evenement om Nieuw-Zeelandse muziek te promoten. Gedurende de hele maand mei worden er overal concerten en evenementen georganiseerd. Niet alleen in Auckland, maar in heel Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Utrecht

Goed begin van het weekend: I Am Giant live in Utrecht

Door Martijn / 7 september 2014 / 0 reacties

Afgelopen vrijdag reisde ik af naar Utrecht voor het concert van I Am Giant in dB’s. De eerste van drie concerten die de Kiwi / UK rockers in Nederland spelen. Als Nieuw-Zeeland- en rockfan moest en zou ik dit eerste 2014 concert in Nederland meemaken, zodat jullie het nu ook mee kunnen maken.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

I Am Giant tourt door Nederland

Door 123NZ Reisblog / 17 augustus 2014 / 0 reacties

Vorig jaar zagen we de Nieuw-Zeelandse rockband nog in Maastricht voor een eenmalig optreden. Maar nu komen ze terug naar Nederland voor meerdere shows. Drie stuks om precies te zijn.

Lees deze blogpost
Six60 live in Holland

Zie de energie van het Six60 concert in Enschede (foto’s en video’s)

Door 123NZ Reisblog / 20 mei 2014 / 0 reacties

Zodra een toffe Nieuw-Zeelandse band naar Nederland komt, staan we vooraan om voor jullie een verslag te maken. Vandaag dus ook bij Six60 live in Atak, Enschede. Hoe cool is het om zo’n populaire Nieuw-Zeelandse band voor het eerst hier te zien optreden.

Lees deze blogpost
Shapeshifter live in Amsterdam (2014)

Shapeshifter live in Amsterdam 2014 (foto’s en video)

Door 123NZ Reisblog / 6 april 2014 / 0 reacties

Gisteren speelde de Nieuw-Zeelandse drum ’n bass-sensatie Shapeshifter de kleine zaal van de Melkweg plat. Een unieke gebeurtenis die je niet wilt missen. Voor de één is het de eerste kennismaking met Nieuw-Zeelandse drum ’n bass, terwijl het voor de ander heerlijk is om deze Nieuw-Zeelandse muziek weer eens live te zien. Beleef het mee […]

Lees deze blogpost
Homegrown 2014

Homegrown 2014: heerlijke muziek onder de zon in Wellington

Door Martijn / 19 februari 2014 / 0 reacties

Eén van de evenementen die je jaarlijks kunt verwachten in Wellington is het Homegrown festival. Homegrown is het meest Nieuw-Zeelandse festival dat je mee kunt maken omdat er alleen maar acts uit het land zelf optreden. Geen menging van buitenaf maar alleen Kiwi-muziek. Maar wel Kiwi-muziek voor praktisch elke smaak: rock, elektronisch, dub & RnB, […]

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

I Am Giant in Maastricht: rocken met een zachte g

Door Martijn / 21 oktober 2013 / 0 reacties

Zondag 20 oktober 2013 was het zover… De Nieuw-Zeelandse rockformatie kwam naar Maastricht voor hun allereerste optreden in Nederland. Kiwi rock op z’n best. Iets dat we eigenlijk niet meer mogen zeggen. De band woont tegenwoordig in London en profileert zich liever als “from London”, vooral ook omdat de verhouding Kiwi/Poms in de band tegenwoordig […]

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

Kiwi rock in Maastricht: I Am Giant

Door 123NZ Reisblog / 14 oktober 2013 / 0 reacties

Eindelijk gaat het gebeuren… De Nieuw-Zeelandse rockband I Am Giant heeft een concert in Nederland aangekondigd. In Maastricht of all places.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven