Homegrown festival 2023: alle namen van de line-up zijn bekend

123NZ

123NZ

123NZ

123NZ

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ's. De eerste namen van Homegrown 2023 zijn bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

  Het maakt niet uit wat voor muziek je leuk vindt, praktisch elke muzieksoort komt aan bod op Homegronw. De verschillende podia (elke muzieksoort heeft z'n eigen podium) staan langs de waterkant. Het is altijd erg gezellig. Kijk maar eens naar onze blogposts over voorgaande edities van Homegrown.

  Tip: wacht niet te lang met kaarten kopen want dit festival raakt uitverkocht. Er zijn dit jaar minder kaarten in de voorverkoop gegaan omdat het festival in 2022 niet door is gegaan, hebben de meeste fans al een kaart!

  Line-up van Homegrown Festival in Wellington (18 maart 2023)

  Het eerst deel van de line-up van het Homegrown festival is inmiddels bekend. Kijk maar eens….

  SHAPESHIFTER SIR DAVE DOBBYN SHIHAD
  DRAX PROJECT GIN WIGMORE DEVILSKIN
  MITCH JAMES SONS OF ZION THE FEELERS
  SACHI JESSB RACING
  LEE MVTTHEWS KATCHAFIRE CAPITAL THEATRE
  THE UPBEATS SAVAGE EMWA
  TREI & JABZ MC LADI6 ELIPSA
  HALFQUEEN KINGS MASAYA
  KATAYANAGI TWINS CHE FU & THE KRATEZ AACACIA
  SIN TOMORROW PEOPLE

  En inmiddels is de complete line-up bekend gemaakt.

  Wacht niet te lang met het kopen van kaarten want dit festival zal uitverkocht raken. Mocht je het vergeten zijn: Homegrown vindt plaats op 18 maart 2023 in Wellington. Aangezien het festival bijzonder populair is, raken hostels en hotels in Wellington snel vol. Boek je hostel in Wellington dus ook op tijd!

  Oh en houd 19 maart 2023 ook vrij want dat is de uitwijkdag als het op de originele datum van Homegrown te slecht weer is. Het komt niet vaak voor maar het is zeker al eens gebeurt. Plan je reis en verblijf dus niet te strak.

  Verwachtingen van dit toffe festival in Wellington

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll to Top