Homegrown festival 2021: de line-up is bekend

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ's. Alle namen van Homegrown 2020 zijn bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

  Homegrowwn festival in Wellington (Fire At Will)
  Elke muzieksmaak komt aan bod op Homegrown

  Het maakt niet uit wat voor muziek je leuk vindt, praktisch elke muzieksoort komt aan bod op Homegronw. De verschillende podia (elke muzieksoort heeft z'n eigen podium) staan langs de waterkant. Het is altijd erg gezellig. Kijk maar eens naar onze blogposts over voorgaande edities van Homegrown. Tip: wacht niet te lang met kaarten kopen want dit festival raakt uitverkocht. Er zijn maar zo'n 15.000 kaarten beschikbaar.

  Jim Beam Homegrown (20 maart 2021)

  Door de lock-down in Nieuw-Zeeland vanwege COVID-19 in 2020 heeft Homegrown 2020 niet plaatsgevonden maar is het uitgesteld naar 2021. De complete line-up van het Homegrown festival is inmiddels bekend. Kijk maar eens….

  SHIHAD SHAPESHIFTER MITCH JAMES
  DEVILSKIN L.A.B. STAN WALKER
  VILLAINY THE BLACK SEEDS ROBINSON
  THE FEELERS KATCHAFIRE SACHI
  DRAGON ZED NESIAN MYSTIK SONS OF ZION
  SKINNY HOBOS  TOMORROW PEOPLE KINGS
  DEAD FAVOURS THOMAS OLIVER SAVAGE
  WRITTEN BY WOLVES MAKO ROAD DEADBEAT
  NOMAD SUMMER THIEVES STATE OF MIND
  LEPANI DAVID DALLAS CONCORD DAWN
  CLICKS CHURCH & AP MONTELL2099
  DAN AUX P MONEY LEE MVTTHEWS
  SIN DJ SIR-VERE FLOWIDUS
  SUNSHINE SOUND SYSTEM ILLBAZ DJ TAKAS

  Wacht niet te lang met het kopen van kaarten want dit festival zal uitverkocht raken. Mocht je het vergeten zijn: Homegrown vindt plaats op 20 maart 2021 in Wellington. Aangezien het festival bijzonder populair is, raken hostels en hotels in Wellington snel vol. Boek je hostel in Wellington dus ook op tijd!

  Oh en houd 21 maart 2021 ook vrij want dat is de uitwijkdag als het op de originele datum van Homegrown te slecht weer is. Het komt niet vaak voor maar het is zeker al eens gebeurt. Plan je reis en verblijf dus niet te strak.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?
  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  0
  Wat vind jij hiervan? Reacties zijn fijn!x
  ()
  x
  Scroll to Top