Homegrown festival 2022: de line-up is bekend

123NZ

123NZ

123NZ

123NZ

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ's. Alle namen van Homegrown 2020 zijn bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

  Het maakt niet uit wat voor muziek je leuk vindt, praktisch elke muzieksoort komt aan bod op Homegronw. De verschillende podia (elke muzieksoort heeft z'n eigen podium) staan langs de waterkant. Het is altijd erg gezellig. Kijk maar eens naar onze blogposts over voorgaande edities van Homegrown. Tip: wacht niet te lang met kaarten kopen want dit festival raakt uitverkocht. Er zijn maar zo'n 15.000 kaarten beschikbaar.

  Jim Beam Homegrown (19 maart 2022)

  Het eerst deel van de line-up van het Homegrown festival is inmiddels bekend. Kijk maar eens….

  Eerste line-up Homegrown 2022
  Eerste line-up aankondiging van Homegrown 2022 festival in Wellington

  Wacht niet te lang met het kopen van kaarten want dit festival zal uitverkocht raken. Mocht je het vergeten zijn: Homegrown vindt plaats op 19 maart 2022 in Wellington. Aangezien het festival bijzonder populair is, raken hostels en hotels in Wellington snel vol. Boek je hostel in Wellington dus ook op tijd!

  Oh en houd 20 maart 2022 ook vrij want dat is de uitwijkdag als het op de originele datum van Homegrown te slecht weer is. Het komt niet vaak voor maar het is zeker al eens gebeurt. Plan je reis en verblijf dus niet te strak.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll to Top