Homegrown 2024: de gehele line-up van dit toffe festival in Wellington is bekend!

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ's. De eerste namen van Homegrown 2024 waren al aangekondigd en nu is de complete line-up bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

  Het maakt niet uit wat voor muziek je leuk vindt, praktisch elke muzieksoort komt aan bod op Homegrown. De verschillende podia – elke muzieksoort heeft z'n eigen podium – staan in de stad, langs de waterkant. Het is altijd druk en erg gezellig, vooral ook omdat dit festival in Wellington altijd uitverkocht raakt. Kijk maar eens naar onze blogposts over voorgaande edities van Homegrown en zie wat je kunt verwachten.

  Tip: wacht niet te lang met kaarten kopen want dit festival verkoop kaarten in tegen verschillende prijzen gebaseerd op hoe vroeg of hoe laat je een kaart koopt.

  Line-up van Homegrown Festival in Wellington (16 maart 2024)

  De gehele line-up van het Homegrown festival is inmiddels bekend. Kijk maar eens….

  L.A.B MONTELL2099 PAIGE JULIA
  STAN WALKER SAVAGE RUBI DU
  BLINDSPOTT HOME BREW VOLTS
  BIC RUNGA STATE OF MIND SANOI
  SONS OF ZION KATCHAFIRE DJ SIR-VERE
  DEVILSKIN AVANTDALE BOWLING CLUB SUNSHINE SOUND SYSTEM
  KORA FLOWIDUS FOVOS
  TEEKS KAYLEE BELL GEORGIA LINES
  ALIEN WEAPONRY CHURCH & AP RIIKI REID
  LADI6 SIN & BROOK BECCIE B
  COTERIE MUROKI CASSIE HENDERSON
  HEAD LIKE A HOLE DEAD FAVOURS KANE HAWKINS
  LEE MVTTHEWS LADY SHAKA SEAN HILL
  DAVID DALLAS 1814 PARK RD
  BEASTWARS WRITTEN BY WOLVES AUNTY EL

  Haast je met het kopen van kaarten want dit festival zal zeker weer uitverkocht raken. Mocht je het vergeten zijn: Homegrown vindt dus plaats op 16 maart 2024 in Wellington. Aangezien het festival bijzonder populair is, zitten hostels en hotels in Wellington ook snel vol. Boek daarom je hostel in Wellington zeker ook op tijd!

  Oh en houd 17 maart 2024 ook vrij want dat is de uitwijkdag als het op de originele datum van Homegrown te slecht weer is. Het komt niet vaak voor maar het is zeker al eens gebeurt. Plan je reis en verblijf dus niet te strak.

  Verwachtingen van dit toffe festival in Wellington

  Bekijk de after-movie van de festival-editie van vorig jaar en zie hoe tof de opzet en line-up is. Er zijn vele redenen om Homegrown aan je rondreis toe te voegen:

  • Een mooie opwarming voor jouw eigen festivalseizoen. Lekker in maart in de zon dansen en feesten terwijl je vrienden in het frisse Nederland zitten.
  • Homegrown is het enige festival in Nieuw-Zeeland die alleen Nieuw-Zeelandse artiesten programmeert. Je zult er dus geen buitenlandse artiesten tegenkomen, waardoor het een perfect festival is om de hele dag kennis te maken met de NZ music scene.
  • Met 5 verschillende podia, met elk een andere muziekstijl, is er altijd iets leuks te doen en zien voor elke muziekliefhebber.
   • Park Stage – grootste podium van het festival
   • Rock Stage
   • Electronic Stage
   • City Stage (classic Kiwi iconen)
   • Lagoon Stage (pop, hip hop & RnB)

  Dit is Homegrown: het grootste Kiwi-muziekfestival (video)

  Check onderstaande video en zie wat je kunt verwachten van dit toffe festival in Wellington. Sneak preview: de beste Kiwi-muziek in een lekker zonnetje aan de waterkant van Wellington. Groots van opzet met zo'n 15.000 bezoekers en toch lekker compact zodat je makkelijk van podium naar podium kunt. Een ideaal festival in Nieuw-Zeeland om mee te maken.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven