Rugby-actie met de All Blacks Sevens in Castricum

Martijn

Martijn

Martijn

Martijn

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Er zijn van die momenten dat het niet uitmaakt hoe vroeg je je bed uit moet. Gisteren was zo'n dag: in alle vroegte op pad om het All Blacks Sevens rugbyteam in Castricum in actie te zien. Geweldig om dit zo in Nederland te zien… En dan in Castricum nog wel.

  Net na 9.00 uur reden we het terrein van de Castricumse Rugby Club op. Mooi op tijd want om 10.00 uur zou het programma beginnen. Inmiddels stond het publiek al helemaal rondom het veld, klaar voor rugby-spektakel door het Nieuw-Zeelandse Sevens team.

  En spektakel kregen ze… Beginnende met de Haka door de mannen en dames van Njord (die we al eens eerder op het Nieuw-Zeeland Dichtbij evenement tegenkwamen). En eindigend met de oefenwedstrijden van het All Blacks Sevens team.

  Check onderstaande foto's en video's dan zie je meteen hoe geweldig deze dag was. Complimenten voor de Castricumse Rugby Club die dit geregeld hebben en in goede banen geleid hebben. Een top-dag.

  Foto's van All Blacks Sevens in Nederland

  Video's van team All Blacks Sevens in Castricum

  Opening van het All Blacks Sevens evenement in Castricum werd verzorgd door een muziekkorps (sorry mannen, ben jullie naam even kwijt) en roeivereniging Njord die de Haka deden.

  Maar waar het allemaal om draaide die dag was natuurlijk rugby… En rugby-actie was er voldoende met het All Blacks Sevens team. Kijk maar eens hoe geweldig!

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  Martijn

  Martijn is het creatieve brein achter dit reisblog. Als Nieuw-Zeeland-verslaafde blogt hij graag over de minder bekende plekken in dit schitterende land. Van toffe plekken om te overnachten tot coole festivals of evenementen, er komt veel uit zijn toetsenbord gerold. Alles om jullie te inspireren.

  Martijn is het creatieve brein achter dit reisblog. Als Nieuw-Zeeland-verslaafde blogt hij graag over de minder bekende plekken in dit...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll to Top