Onze artikelen/blogposts over:

sport

Sport kijken in Nieuw-Zeeland. Live in het stadion, zoals rugby of cricket. Of het kijken van je favo voetbalclub in Nederland of België. Ook daar hebben we tips voor en info over,

2012 WRC New Zealand - Day 1 - Francois Baudin (CC BY-NC-ND 2.0)

De WRC Rally van Nieuw-Zeeland is een feit! Met de WRC Rally in Auckland wordt de stad nog cooler!

Door 123NZ Reisblog / 2 augustus 2022 / 0 reacties

Nieuw-Zeeland is een land vol liefhebbers van sport. Of het nu om actieve sporten met een ronde of eivormige bal gaat of een gemotoriseerde sport, in Nieuw-Zeeland zijn ze er dol op. Het is daarom geweldig dat de WRC Rally nu terugkeert naar Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Rally van Whangarei 2017

Rally van Whangarei: kennismaking met autosport in Nieuw-Zeeland

Door Martijn / 11 mei 2017 / 0 reacties

Ook voor petrol heads heeft Nieuw-Zeeland veel te bieden. Kiwi’s mogen dan wel niet kunnen vliegen, ze houden er wel van om zich snel te verplaatsen… Of te kijken hoe anderen dat doen. Motorsportfans hoeven zich hier niet te vervelen. Op naar de internationale rally van Whangarei. Mijn hernieuwde kennismaking met autosport in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
European Outdoor Film Tour 2021

Beleef de coolste sporten op de tofste plekken ter wereld

Door 123NZ Reisblog / 5 augustus 2015 / 0 reacties

Of je nu een waaghals bent of niet, iedereen kan meedoen aan…euh kijken naar de stoerste sporten op ontzettend mooie plekken op deze planeet. Dat is het mooie van de European Outdoor Film Tour (EOFT). Jij zit lekker in de bioscoop en kijkt wat anderen voor tofs gedaan hebben. En de nieuwste versie van deze […]

Lees deze blogpost
All Blacks Sevens rugbyteam in Nederland

Rugby-actie met de All Blacks Sevens in Castricum

Door Martijn / 21 juli 2014 / 0 reacties

Er zijn van die momenten dat het niet uitmaakt hoe vroeg je je bed uit moet. Gisteren was zo’n dag: in alle vroegte op pad om het All Blacks Sevens rugbyteam in Castricum in actie te zien. Geweldig om dit zo in Nederland te zien… En dan in Castricum nog wel.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven