Onze artikelen/blogposts over:

rugby

Rugby is de nationale sport van Nieuw-Zeeland. Iedereen is er fan van. En de Kiwis spelen ook nog eens ontzettend goed.

Tenminste, rugby is één van de nationale sporten van het land. De andere is cricket, maar daar gaan deze blogposts niet over. In deze serie hebben we het over rugby. Iets dat je zeker moet gaan meemaken als je in het land bent.

Winter in Nieuw-Zeeland - skigebied Dobson

Hoe rugby het goedkoopste seizoen in Nieuw-Zeeland verandert

Door 123NZ Reisblog / 18 april 2017 / 0 reacties

Juni en juli zijn mooie maanden in Nieuw-Zeeland. Het is de tijd van sneeuwpret en fikse kortingen. Eigenlijk de ideale tijd voor een Hollandse backpacker om het kleine land Down Under te bezoeken. Maar, in 2017 loopt het net even anders. En dat allemaal dankzij een groot rugby-evenement.

Lees deze blogpost
Inhakers Nieuw-Zeeland vs Australië

Leukste inhakers op All Blacks wereldkampioen rugby

Door 123NZ Reisblog / 1 november 2015 / 0 reacties

Ze hebben het weer geflikt… De All Blacks zijn ook in 2015 wereldkampioen rugby. De finale tegen de Wallabies (Australië) was spannend maar is terecht door Nieuw-Zeeland gewonnen. De inhakers die de humor van Nieuw-Zeelanders weer goed laten zien, rollen het internet over. We hebben de allerleukste voor je op een rij gezet.

Lees deze blogpost
All Blacks wereldkampioen rugby 2015

Rugby World Cup voor beginners: maak kennis met de All Blacks

Door 123NZ Reisblog / 22 september 2015 / 0 reacties

Wist je dat het wereldkampioenschap rugby deze week is begonnen? Waarschijnlijk niet. Wat voetbal bij ons is, is rugby voor Nieuw-Zeeland. Nu is dus het moment om je alvast in deze sport te verdiepen. Ga mee op ontdekingsreis.

Lees deze blogpost
All Blacks Sevens rugbyteam in Nederland

Rugby-actie met de All Blacks Sevens in Castricum

Door Martijn / 21 juli 2014 / 0 reacties

Er zijn van die momenten dat het niet uitmaakt hoe vroeg je je bed uit moet. Gisteren was zo’n dag: in alle vroegte op pad om het All Blacks Sevens rugbyteam in Castricum in actie te zien. Geweldig om dit zo in Nederland te zien… En dan in Castricum nog wel.

Lees deze blogpost
New Zealand Sevens rugby team | foto: Jesús Gorriti

All Blacks Sevens team traint in Nederland

Door 123NZ Reisblog / 16 juli 2014 / 0 reacties

De verhalen op social media en blogs gingen al even rond: de All Blacks komen naar Nederland voordat ze naar de Commonwealth Games in Glasgow gaan. En daarna werd het stil… Maar gelukkig is het waar en hebben wij meer info voor je…

Lees deze blogpost
Scroll naar boven