Feesten op het Homegrown 2013 festival in Wellington

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Nieuw-Zeeland kent niet zoveel festivals als je misschien gewend bent van Nederland. Ook al is je keuze beperkter, er zijn wel een paar hele toffe festivals daar. Onze echte favoriet is het Homegrown festival in Wellington.

  Het is namelijk het enige festival waar alleen maar bands uit Nieuw-Zeeland spelen. Oftewel de perfecte kans om een grote verscheidenheid aan bands te leren kennen. Je weet in één keer wat je kunt verwachten van de Nieuw-Zeelandse music scene.

  Homegrown bestaat namelijk uit zes podia, elk met hun eigen muziekspecialiteit.

  • Rock Stage
  • Dub & Roots Stage
  • Electronic Stage
  • Sound Lab (new & upcoming bands)
  • Pop & RnB Stage
  • Amphitheatre Stage (variatie)

  Het bezoekersaantal ligt op zo'n 17.000 mensen, waarbij je nooit het gevoel hebt dat het echt druk is. Het terrein aan de waterkant van Wellington kan dat aantal festivalbezoekers goed absorberen.

  Het publiek gaat uit z'n dak op Homegrown 2013
  Het publiek gaat uit z'n dak op het Homegrown festival in Wellington

  Vanaf het middaguur tot middernacht kun je je uitstekend vermaken bij de 45+ artiesten die optreden op dit festival. Persoonlijk vinden we dat een bezoek aan Homegrown aan must-do is tijdens je werkvakantie in Nieuw-Zeeland. Kijk maar eens naar onze foto's van de 2013 editie van het festival…

  Foto's van Homegrown 2013

  Video-impressie van Homegrown 2013

  Tips als je dit festival wilt bezoeken

  Ziet er vet uit… Toch? Voor meer info en kaarten kun je een kijkje nemen op de officiële website van Homegrown. Als je heen wilt gaan, koop je kaarten dan wel op tijd want het festival is altijd uitverkocht. Oh en als je als eerste kaarten koopt, zijn ze nog eens goedkoper ook.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven