Onze artikelen/blogposts over:

Homegrown

Homegrown in Wellington is het enige festival in Nieuw-Zeeland waar alleen maar Nieuw-Zeelandse artiesten optreden. Elke muziekstijl heeft z’n eigen podium met een toffe line-up, zodat jij een geweldige dag tegemoet gaat.

Homegrown vindt elk jaar plaats in Wellington (vaak rond februari/maart) en is een aanrader om heen te gaan. Het is het ideale festival om kennis te maken met de Nieuw-Zeelandse muziekwereld. Elke stijl is vertegenwoordigt: rock, pop, R’n’B, DJ sets en meer.

Opshop op Homegrown festival in Wellington

Homegrown 2024: de gehele line-up van dit toffe festival in Wellington is bekend!

Door 123NZ / 12 oktober 2023 / 0 reacties

Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ’s. De eerste namen van Homegrown 2024 waren al aangekondigd en nu is de complete line-up bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

Lees deze blogpost
Homegrown 2014

Homegrown 2014: heerlijke muziek onder de zon in Wellington

Door Martijn / 19 februari 2014 / 0 reacties

Eén van de evenementen die je jaarlijks kunt verwachten in Wellington is het Homegrown festival. Homegrown is het meest Nieuw-Zeelandse festival dat je mee kunt maken omdat er alleen maar acts uit het land zelf optreden. Geen menging van buitenaf maar alleen Kiwi-muziek. Maar wel Kiwi-muziek voor praktisch elke smaak: rock, elektronisch, dub & RnB, […]

Lees deze blogpost
Ahorribuzz op Homegrown 2013

Feesten op het Homegrown 2013 festival in Wellington

Door 123NZ / 6 juli 2013 / 0 reacties

Nieuw-Zeeland kent niet zoveel festivals als je misschien gewend bent van Nederland. Ook al is je keuze beperkter, er zijn wel een paar hele toffe festivals daar. Onze echte favoriet is het Homegrown festival in Wellington.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven