Onze artikelen/blogposts over:

festival

Als fan van live muziek en festivals hoef je deze niet te missen in Nieuw-Zeeland. Natuurlijk zijn de festivals anders en zijn het er vooral niet zoveel als in Europa. Maar elk Nieuw-Zeelands festival heeft z’n charme.

Ook wij zijn fanatieke festivalgangers dus bloggen we ook graag over een Nieuw-Zeelands festival waar we geweest zijn. Proef de sfeer van live muziek in Nieuw-Zeeland.

Ahorribuzz op Homegrown 2013

Homegrown festival 2023: alle namen van de line-up zijn bekend

Door 123NZ / 27 september 2022 / 0 reacties

Homegrown in Wellington is het tofste festival dat in Nieuw-Zeeland georganiseerd wordt. Tenminste dat vinden wij. Op dit festival vind je alleen maar Nieuw-Zeelandse bands, artiesten en DJ’s. De eerste namen van Homegrown 2023 zijn bekend gemaakt. Kaarten zijn al in de voorverkoop.

Lees deze blogpost
Homegrowwn 2014 - Blacklistt

De leukste festivals in Nieuw-Zeeland: van dance tot pop en rock

Door 123NZ / 10 oktober 2021 / 1 reactie

Zelfs in het kleine landje Nieuw-Zeeland worden “grote” en superleuke festivals georganiseerd. De gehele zomer vinden er in het land op mooie plekken toffe festivals plaats. Kijk maar en plan je festivalseizoen in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Oud en Nieuw Auckland

Oud en Nieuw in Nieuw-Zeeland: toffe feesten en festivals op een rij

Door 123NZ / 9 december 2019 / 0 reacties

Weg met de koude of natte Oud en Nieuw, je bent nu in Nieuw-Zeeland. Heerlijk feesten in de zomer. Maar waar is het supervet om Oud en Nieuw in Nieuw-Zeeland te vieren? Wij hebben de tofste feesten, concerten en evenementen voor dit jaar op een rij gezet.

Lees deze blogpost
Auckland Lantern Festival 2017

8 gratis evenementen in Nieuw-Zeeland die je mee moet maken

Door 123NZ / 3 januari 2018 / 0 reacties

Gratis? Zei iemand gratis evenementen? Jazeker, wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste gratis evenementen in Nieuw-Zeeland. Door het hele land kom je deze zomer namelijk toffe evenementen tegen die je geen cent aan toegang kosten.

Lees deze blogpost
City of Ales 2017 bierproeverij in Auckland

Bierproeverij City of Ales 2017: het beste speciaalbier uit Auckland

Door Martijn / 15 oktober 2017 / 0 reacties

Liefhebbers van Kiwi ‘craft beer’, Nieuw-Zeelands speciaalbier, konden zich dit weekend uitleven op het City of Ales bierfestival. Alles draaide om brouwerijen uit de regio Auckland. En met ruim 20 speciaalbieren op tap was er voldoende te kiezen.

Lees deze blogpost
Nieuw-Zeeland Dichtbij - Haka

Beleef het Nieuw-Zeeland Dichtbij festival nogmaals

Door 123NZ / 18 mei 2014 / 0 reacties

Afgelopen zaterdag (17 mei 2014) was het zover, het Nieuw-Zeeland Dichtbij festival. Een informatiedag die geheel in het teken stond van Nieuw-Zeeland: reizen, eten, drinken, cultuur en vooral heel veel plezier. Lees en bekijk hier wat je allemaal gemist hebt… Of beleef het nogmaals.

Lees deze blogpost
Homegrown 2014

Homegrown 2014: heerlijke muziek onder de zon in Wellington

Door Martijn / 19 februari 2014 / 0 reacties

Eén van de evenementen die je jaarlijks kunt verwachten in Wellington is het Homegrown festival. Homegrown is het meest Nieuw-Zeelandse festival dat je mee kunt maken omdat er alleen maar acts uit het land zelf optreden. Geen menging van buitenaf maar alleen Kiwi-muziek. Maar wel Kiwi-muziek voor praktisch elke smaak: rock, elektronisch, dub & RnB, […]

Lees deze blogpost
New Zealand hamburger at Velvet Burger

Proef Nieuw-Zeeland op unieke informatiedag in Amsterdam

Door 123NZ / 13 januari 2014 / 0 reacties

Onze aandacht werd getrokken door het evenement Nieuw-Zeeland Dichtbij op 17 mei 2014 in Amsterdam. Een unieke informatiedag om iedereen kennis te laten maken met het land Nieuw-Zeeland: van cultuur tot en met het heerlijke eten en drinken. Kijk maar eens wat er allemaal te doen is tijdens dit Nieuw-Zeeland evenement.

Lees deze blogpost
Ahorribuzz op Homegrown 2013

Feesten op het Homegrown 2013 festival in Wellington

Door 123NZ / 6 juli 2013 / 0 reacties

Nieuw-Zeeland kent niet zoveel festivals als je misschien gewend bent van Nederland. Ook al is je keuze beperkter, er zijn wel een paar hele toffe festivals daar. Onze echte favoriet is het Homegrown festival in Wellington.

Lees deze blogpost
Scroll to Top