All Blacks Sevens team traint in Nederland

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  De verhalen op social media en blogs gingen al even rond: de All Blacks komen naar Nederland voordat ze naar de Commonwealth Games in Glasgow gaan. En daarna werd het stil… Maar gelukkig is het waar en hebben wij meer info voor je…

  Ook wij dachten eind maart aan een vroege 1 april-grap toen we hoorden dat de All Blacks naar Nederland zouden komen. Castricum of all places.

  Maar het werd al snel duidelijk dat het om de All Blacks Sevens ging en dat het echt zou gaan gebeuren. En op 14 juli 2014 was het zover, het team vertrok van Nieuw-Zeeland naar Nederland om zich in ons landje voor te kunnen bereiden op de komende Commonwealth Games.

  Voor degenen die de rugby-termen, teamnamen en toernooien nog niet zo goed onder de knie hebben, lees dan het stuk op Wikipedia over New Zealand national rugby union team (sevens).

  Programma van All Blacks in Castricum (Nederland)

  De Castricumse Rugby Club heeft dit allemaal voor elkaar gebokst en zal ook het toneel zijn waar de All Blacks Sevens de komende dagen zullen optreden. Het programma zal bestaan uit trainingen en wedstrijden.

  Het wordt één groot feest voor elke rugby-fan en Nieuw-Zeeland-liefhebber. Dit is een unieke kans om het All Black Sevens team (het meest succesvolle nationale sevens team van de wereld) van dichtbij in actie te zien. Hoe cool is dat?

  Wij gaan dan ook zeker naar het mooie Castricum om op zondag de wedstrijd te zien. Je zult dus snel foto's en een verslag van de All Blacks Sevens in actie in Castricum zien op het 123NZ-blog. Zien we je daar?

  Hier kun je de All Blacks Sevens in Nederland zien

  Castricumse Rugby Club op Sportpark Wouterland
  Van Haerlemlaan 29
  1901 JM Castricum

  En als je dit unieke rugby-evenement gemist hebt, is er altijd nog onze blogpost vol toffe foto's en video's van de trainingswedstrijd van de All Blacks Sevens op zondag 20 juli 2014. Zodra er ergens een evenement plaatsvindt dat een link met Nieuw-Zeeland heeft, zijn wij er bij.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven