Onze artikelen/blogposts over:

reisfoto’s

Tips om de mooiste reisfoto’s te maken in Nieuw-Zeeland. Dat is waar al deze artikelen over gaan. Check de tips en maak geweldige reisfoto’s in Nieuw-Zeeland.

Lake Matheson in winter - ochtendsessie

Zet spiegelmeer Lake Matheson op je reislijst… En deze andere meren! Maak de mooiste ‘mirror lake’ foto’s.

Door Martijn / 27 juni 2021 / 0 reacties

Lake Matheson is het bekendste spiegelmeer in Nieuw-Zeeland. Maar wist je dat er nog veel meer mooie spiegelmeren in Nieuw-Zeeland zijn? In dit artikel reizen we langs een aantal andere meren waar je van die prachtige spiegelende foto’s kunt maken.

Lees deze blogpost
Zonnige winterse roadtrip NZ

Het winterse gevoel in Nieuw-Zeeland: wit, lekker fris en toch zonnig

Door Martijn / 26 juni 2021 / 0 reacties

De Nieuw-Zeelandse winter is anders dan je gewend bent in Nederland. In Nieuw-Zeeland ligt niet het hele land vol sneeuw en ijs. In dit artikel gaan we je laten zien dat de Nieuw-Zeelandse winter een heerlijke tijd is, met sneeuw en ijs maar vooral ook met veel zon.

Lees deze blogpost
Reisfoto's op canvas aan de muur

Maak van je reisfoto’s herinneringen voor in huis

Door Martijn / 4 januari 2021 / 0 reacties

Wat ga jij doen met al die toffe reisfoto’s die je gemaakt hebt in Nieuw-Zeeland, Australië of waar je ook allemaal geweest bent? Laat je ze op de geheugenkaartjes staan of ga je er wat moois mee doen? De leukste tips voor je reisfoto’s staan hier op rij.

Lees deze blogpost
Rangitoto Island - Auckland skyline

Tips om anderen mee te laten genieten van je verre reis: deel je avonturen via een reisblog

Door 123NZ Reisblog / 20 juli 2018 / 0 reacties

Jij bent inmiddels gewend aan het idee van een verre reis of working holiday. Je bent er immers al langer mee bezig. Voor je familie begint het pas echt als ze op het vliegveld afscheid van je nemen. Via een blog houdt je iedereen makkelijk op de hoogte. Men beleeft de reis alsof ze er […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven