Goedkoop vliegen in Nieuw-Zeeland regel je zo

123NZ

123NZ

123NZ

123NZ

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)
  Air New Zealand en concurrentie
  Meer keuze = goedkoop vliegen in Nieuw-Zeeland

  Nieuw-Zeeland is een relatief klein land, waar ontzettend veel te ontdekken valt. Rondreizen is echt supermakkelijk per auto, hop-on hop-off bus of vliegtuig. En dat laatste is veel goedkoper dan je denkt. Bovendien hebben wij nieuws en tips waarmee je nog goedkoper vliegt in Nieuw-Zeeland.

  Luchtvaartmaatschappijen in Nieuw-Zeeland

  Air New Zealand ken je vast al. Waarschijnlijk ben je met hen naar Nieuw-Zeeland gevlogen, wat echt een aanrader is. Vliegen met Air New Zealand op langeafstandsvluchten is superrelaxt en voordelig. Naast de internationale vluchten heeft Air New Zealand ook een uitgebreid intern netwerk, dat niet alleen de steden maar ook vele dorpse gebieden met elkaar verbindt.

  De alleenheerschappij van Air New Zealand op binnenlandse vluchten is al jaren geleden geëindigd. Maar verder dan alleen wat concurrentie op routes tussen steden als Auckland, Wellington, Christchurch en Dunedin of populaire gebieden als Queenstown is het niet gekomen.

  Qantas is de enige concurrent die Air New Zealand nu intern heeft. Eerst vloog Qantas er zelf, maar reeds lange tijd zijn die diensten overgenomen door haar discounttak Jetstar. Op bepaalde routes merkte je de toegenomen concurrentie echt en kun je goedkoper vliegen dan daarvoor.

  Jetstar begint prijsoorlog in Nieuw-Zeeland

  Jetstar nieuwe routes in Nieuw-ZeelandBinnenkort breidt Jetstar het aantal routes in Nieuw-Zeeland uit door ook naar de kleinere stadjes te vliegen. Regionale gebieden waar Air New Zealand nooit eerder concurrentie had. Het gaat om de volgende routes waar je straks extra goedkoop kunt vliegen:

  • Nelson – Auckland (vanaf begin december 2015)
  • Napier – Auckland (vanaf begin december 2015)
  • New Plymouth – Auckland (vanaf 1 februari 2016)
  • Palmerston North – Auckland (vanaf 1 februari 2016)
  • Nelson – Wellington (vanaf 1 februari 2016)

  Deze routes zullen door Jetstar gevlogen worden met de bekende Bombardier Q300 turboprop-vliegtuigen met 50 stoelen. Heerlijke vliegtuigen zijn dat. Air New Zealand vliegt er ook mee.

  En Air New Zealand? Die verlaagt de tarieven

  Met uitspraken als “we don't lose to Australians at home” heeft Air New Zealand extra lage tarieven geïntroduceerd. Op vele routes in Nieuw-Zeeland kan je super-goedkoop vliegen, vanaf NZ$9. Als je op zoek bent naar dergelijke aanbiedingen en lage tarieven kijk dan naar Grabaseat, de aanbiedingssite van Air New Zealand. Meld je daar meteen aan voor de nieuwsbrief en je bent altijd op de hoogte.

  Vliegen wordt extra goedkoop in Nieuw-Zeeland

  Deze ontwikkelingen zorgen dat het aantal vluchten binnen Nieuw-Zeeland flink uitbreidt. Niet alleen door de uitbreiding door discounter Jetstar, maar ook omdat Air New Zealand routes uitbreidt. Er zijn dus meer stoelen beschikbaar tegen lagere prijzen. En daar profiteer jij van… Iedereen die vanaf december naar Nieuw-Zeeland gaat, bespaart flink op interne vluchten. Vergelijk altijd de tarieven van Jetstar en Air New Zealand en boek je vlucht binnen Nieuw-Zeeland altijd op de website van de airline. Dat scheelt flink.

  Met wie vlieg jij trouwens het liefst: Jetstar of Air New Zealand?

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll to Top