Onze artikelen/blogposts over:

Air New Zealand

De nationale vliegtuigmaatschappij van Nieuw-Zeeland is Air New Zealand. Geweldig om mee naar Nieuw-Zeeland te vliegen en voordelig om een binnenlandse vlucht mee te doen. Wij zijn fan. Daarom schreven we deze artikelen over Air New Zealand of die met de maatschappij te maken hebben. Kijk maar.

Opstijgend KLM toestel met regenboog

Voordelig naar Nieuw-Zeeland met KLM en Air New Zealand

Door 123NZ Reisblog / 14 januari 2017 / 0 reacties

Wist je dat je met KLM heel voordelig naar Nieuw-Zeeland kunt vliegen? Door samenwerkingen met o.a. Air New Zealand vlieg je met KLM via Azië. Check de mogelijkheden en aanbiedingen hier.

Lees deze blogpost
Air New Zealand vliegtuig

Beste vliegmaatschappij komt weer uit Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 14 december 2015 / 0 reacties

Ieder jaar reikt website AirlineRatings prijzen uit voor de beste vliegmaatschappij. Er worden prijzen vergeven in verschillende categorieën. Wij hebben de meest interessante voor working holiday reizigers en backpackers op een rijtje gezet.

Lees deze blogpost
Air New Zealand vliegtuigen - zicht op vleugel

Als je goedkoop wilt vliegen in Nieuw-Zeeland heb je keuze uit deze airlines

Door 123NZ Reisblog / 1 september 2015 / 0 reacties

Nieuw-Zeeland is een relatief klein land, waar ontzettend veel te ontdekken valt. Rondreizen is echt supermakkelijk per auto, hop-on hop-off bus of vliegtuig. En dat laatste is veel goedkoper dan je denkt. Bovendien hebben wij nieuws en tips waarmee je nog goedkoper vliegt in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Trumpet ijs TV-reclame

De 8 leukste TV-reclames allertijden uit Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 18 oktober 2013 / 0 reacties

Waaaatttt? Gaan we reclame kijken? Inderdaad, maar reclames kunnen leuk zijn, vooral deze TV-reclames uit Nieuw-Zeeland. Ze geven je alvast een blik in het leven in Nieuw-Zeeland, de levenstijl, de taal en de humor. Leuk en leerzaam dus. Hadden ze dat vroeger op school maar. 🙂

Lees deze blogpost
Scroll naar boven