Beleef de coolste sporten op de tofste plekken ter wereld

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Of je nu een waaghals bent of niet, iedereen kan meedoen aan…euh kijken naar de stoerste sporten op ontzettend mooie plekken op deze planeet. Dat is het mooie van de European Outdoor Film Tour (EOFT). Jij zit lekker in de bioscoop en kijkt wat anderen voor tofs gedaan hebben. En de nieuwste versie van deze film komt er aan.

  Elk jaar is het een genot om naar te kijken. Tijdens de European Outdoor Film Tour zie je gasten capriolen uithalen die niet iedereen durft te doen. En dan ook nog op ontzettend toffe plekken. Je reishart gaat er sneller van kloppen. Wij kijken dan ook altijd erg uit naar de nieuwste editie van de European Outdoor Film Tour, welke jaarlijks in oktober in Nederland uitkomt.

  European Outdoor Film Tour 2021

  Check snel het schema voor de bioscopen waar EOFT draait en op welke dag. Kaarten voor EOFT zijn online te bestellen.

  Sneak preview van European Outdoor Film Tour

  Dit kun je dit jaar verwachten bij European Outdoor Film Tour… Veel vette acties. Adembenemende capriolen. Supergave locaties (Nieuw-Zeeland zit er vast ook weer tussen)… En veel, heel veel momenten dat je denkt: “daar wil ik ook nog heen”.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven