Maak kennis met Etihad Airways: voordelige prijswinnaar

123NZ

123NZ

123NZ

123NZ

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Enkele dagen geleden is Etihad Airways uitgeroepen tot ‘World’s Leading Airline' tijdens de World Travel Awards (WTA). Maar dat was nog niet alles, ze werden ook nog eens bekroond met de prijs voor ‘World’s Leading First Class' en ‘World’s Leading Cabin Crew'. Een mooi moment om eens verder kennis te maken met deze luchtvaartmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten.
  Het kan best zijn dat jij nog helemaal niet van deze airline gehoord hebt. Ze zijn ook relatief jong, opgericht in 2003. Bovendien is Etihad pas in 2013 begonnen met een rechtstreeks vlucht tussen Abu Dhabi en Amsterdam Schiphol Airport. En dat maakt het juist zo'n interessante maatschappij voor iedereen die naar Nieuw-Zeeland of Australië gaat.Inchecken bij Etihad Airways

  Etihad heeft de afgelopen jaren flink aan de weg getimmerd. Het is dan ook de derde keer dat ze de award ‘World's Leading Airline' in de wacht slepen. Als jonge vooruitstrevende maatschappij vliegen ze met uitstekend materiaal, zoals de Airbus A380 en Boeing 787 Dreamliner (de twee grootste en nieuwste vliegtuigen ter wereld).

  Combineer dat met uitstekende service aan boord (‘World’s Leading Cabin Crew' weet je nog) en een geweldig entertainment systeem (megaveel films en TV-series ‘on demand' op je persoonlijke scherm in de stoel voor je).

  Maar er is nog een reden waarom Etihad een goede keuze is voor je komende reis… De prijs, die is laag (vooral als je kijkt wat je er allemaal voor krijgt). Laten we eerlijk zijn, ze hebben niet de aller-allerlaagste prijs voor een retourtje Nieuw-Zeeland of Australië maar ze behoren wel tot de goedkope airlines, terwijl de verzorging gewoon uitstekend is (en dat kunnen niet alle goedkope maatschappijen zeggen). Kijk maar eens naar deze aanbiedingen vanaf Amsterdam van Etihad Airways.

  Waarom Etihad zo interessant is om mee te vliegen

  Om het samen te vatten… Een jonge airline die zoveel prijzen in de wacht sleept en luxe business en eerste klasse cabines heeft, is toch een super-goedkope keuze voor backpackers op weg naar Nieuw-Zeeland of Australië. En wel om de volgende redenen:

  • Jonge vloot met moderne toestellen, zoals de A380 en Dreamliner.
  • Uitgebreid entertainmentsysteem met films en series (belangrijk voor een lange vlucht)
  • Goed en uitgebreide keuze voor eten
  • Code share overeenkomsten met veel maatschappijen wereldwijd, dus ze bieden een dekkend netwerk
  • Vanaf Amsterdam met slechts één overstap naar Nieuw-Zeeland (of Australië)
  • Scherpe aanbiedingen naar wereldwijde bestemmingen
  • Je mag lekker veel baggage inchecken, namelijk 30 kilo.

  Bekijk deze video maar eens om te zien hoe de voordelige economy klasse van Etihad is.

  Zelf zijn wij al met veel verschillende maatschappijen naar Nieuw-Zeeland gevlogen, maar nog niet met Etihad Airways. Ze staan wel op de eerste plaats van onze wensenlijst, dus we verwachten snel een eigen review over Etihad's service te kunnen plaatsen. Stay tuned. Wil je ondertussen nog meer weten over de verschillende airlines die tussen Nederland en Nieuw-Zeeland vliegen, kijk dan eens hier.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll to Top