Onze artikelen/blogposts over:

korting

Welke reiziger wil nu geen korting? Daarom hebben wij alle mogelijke kortingen voor je reis naar en in Nieuw-Zeeland op rij gezet. Korting in Nieuw-Zeeland regel je zelf heel makkelijk met de tips van 123NZ, het reisblog voor iedereen die naar Nieuw-Zeeland gaat of wil gaan. Pak mee die korting.
Digital nomad aan het werk

Handige social media lifehacks waarmee je veel meer tijd overhoudt voor interactie

Door Martijn / 16 oktober 2021 / 0 reacties

Als blogger of kleine ondernemer kan er veel tijd gaan zitten in social media. Tijd die je liever wilt gebruiken voor wat echt belangrijk is: interactie met je fans en het uitbouwen van je community. Met een paar handige tools kun je alle saaie taken, zoals inplannen van posts en beheren van al je accounts, […]

Lees deze blogpost
Gratis kamperen non-selfcontained in NZ

Bespaartips voor Nieuw-Zeeland: maak je reis goedkoper

Door 123NZ / 9 oktober 2020 / 0 reacties

Is Nieuw-Zeeland nu een goedkoop land om te verblijven of juist een duur land? Deels heb je dat natuurlijk zelf in de hand. Maar met onze bespaartips maak je Nieuw-Zeeland sowieso een stuk goedkoper.

Lees deze blogpost
Emirates toestel gaat opstijgen

10 Tips om goedkoop te vliegen! Zo vind je het goedkoopste ticket

Door Martijn / 7 juni 2020 / 2 reacties

Als je het voornemen hebt om na de COVID-19-crisis nog meer te gaan reizen komende tijd, dan kun je met deze tips goedkoop vliegen. Bespaar op je reis, dan kun je of vaker reizen of meer dingen ter plekke doen.

Lees deze blogpost
Proost! Op een zomer vol korting en voordeel

Vier de zomer in Nieuw-Zeeland met extra korting

Door 123NZ / 22 juli 2018 / 0 reacties

In Nieuw-Zeeland vieren ze de zomer van December tot en met Februari. En dat betekent een drukke periode met veel toeristen en hogere prijzen. Wij helpen je graag met het regelen van extra korting om zo de dure zomer in Nieuw-Zeeland te overleven.

Lees deze blogpost
Scroll to Top