Onze artikelen/blogposts over:

sport kijken

Liefhebbers van sport volgen hun “cluppie” of team op de voet, waar ze zelf ook zijn dus ook op reis. Voor de reizende sportliefhebbers hebben we ook veel tips om overal en altijd sport te kunnen kijken.

2012 WRC New Zealand - Day 1 - Francois Baudin (CC BY-NC-ND 2.0)

De WRC Rally van Nieuw-Zeeland is een feit! Met de WRC Rally in Auckland wordt de stad nog cooler!

Door 123NZ / 2 augustus 2022 / 0 reacties

Nieuw-Zeeland is een land vol liefhebbers van sport. Of het nu om actieve sporten met een ronde of eivormige bal gaat of een gemotoriseerde sport, in Nieuw-Zeeland zijn ze er dol op. Het is daarom geweldig dat de WRC Rally nu terugkeert naar Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Euro 2020 voetbal op tv

Sport kijken vanuit het buitenland zonder beperkingen

Door Martijn / 13 juni 2021 / 0 reacties

Middenin de sportieve strijd van het EK voetbal is het een goed moment om het leven van reizende sportfans wat makkelijker te maken. Hoe volg je de wedstijden van je favoriete team als je op reis bent? Hoe kun je sport kijken vanuit het buitenland? Nou, zo doe je dat…

Lees deze blogpost
Kies een goed VPN om wereldwijd NL TV te kijken

Haal de blokkade af van Uitzending Gemist en kijk TV in het buitenland

Door Martijn / 10 april 2020 / 14 reacties

Wil je net even lekker Nederlandse TV kijken vanuit Nieuw-Zeeland of Australië, zie je opeens de melding “deze video mag niet worden bekeken vanaf jouw locatie”. Waarom dat is en hoe je het oplost om toch Nederlandse TV te kunnen kijken, lees in dit artikel.

Lees deze blogpost
Rally van Whangarei 2017

Rally van Whangarei: kennismaking met autosport in Nieuw-Zeeland

Door Martijn / 11 mei 2017 / 0 reacties

Ook voor petrol heads heeft Nieuw-Zeeland veel te bieden. Kiwi’s mogen dan wel niet kunnen vliegen, ze houden er wel van om zich snel te verplaatsen… Of te kijken hoe anderen dat doen. Motorsportfans hoeven zich hier niet te vervelen. Op naar de internationale rally van Whangarei. Mijn hernieuwde kennismaking met autosport in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Scroll to Top