Onze artikelen/blogposts over:

muziek

Genieten van Nieuw-Zeelandse muziek, nog voordat je in het land bent. Onze blogposts gaan over veel verschillende bands, artiesten en festivals. Wij zijn fan van Nieuw-Zeelandse muziek.

Wat te doen in Auckland? Rocken bij Shihad concert

Wat te doen in Auckland tijdens NZ Music Month in mei

Door Martijn / 27 april 2018 / 0 reacties

In mei is het namelijk NZ Music Month, een jaarlijks evenement om Nieuw-Zeelandse muziek te promoten. Gedurende de hele maand mei worden er overal concerten en evenementen georganiseerd. Niet alleen in Auckland, maar in heel Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
Record Store Day special releases bij Real Groovy

Record Store Day in Auckland: op jacht naar toffe muziek

Door Martijn / 18 april 2016 / 0 reacties

Vinyl is niet langer nostalgie voor een handvol oudjes. De zwarte schijven zijn weer populair bij jong en oud. Inmiddels wordt de jaarlijkse feestdag Record Store Day wereldwijd gevierd. In 2016 vielt het op zaterdag 16 april en ging ik op jacht naar vinyl in Auckland.

Lees deze blogpost
Shihad's nieuwste album FVEY

FVEY van Shihad: meer energie dan een blikje V Energy

Door Martijn / 8 augustus 2014 / 0 reacties

Vandaag was het eindelijk zover… Het nieuwste album van Nieuw-Zeelandse rockband Shihad. Hun laatste album Ignite was alweer van 2010 dus fans keken alweer reikhalzend uit naar een volgende… En dat werd FVEY (Five Eyes). Ik draaide het album meteen grijs en neem je mee in de wereld van deze Kiwi rockers.

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

I Am Giant in Maastricht: rocken met een zachte g

Door Martijn / 21 oktober 2013 / 0 reacties

Zondag 20 oktober 2013 was het zover… De Nieuw-Zeelandse rockformatie kwam naar Maastricht voor hun allereerste optreden in Nederland. Kiwi rock op z’n best. Iets dat we eigenlijk niet meer mogen zeggen. De band woont tegenwoordig in London en profileert zich liever als “from London”, vooral ook omdat de verhouding Kiwi/Poms in de band tegenwoordig […]

Lees deze blogpost
I Am Giant live in Holland (Maastricht 2013)

Kiwi rock in Maastricht: I Am Giant

Door 123NZ Reisblog / 14 oktober 2013 / 0 reacties

Eindelijk gaat het gebeuren… De Nieuw-Zeelandse rockband I Am Giant heeft een concert in Nederland aangekondigd. In Maastricht of all places.

Lees deze blogpost
I Am Giant op Homegrown 2013

Kiwi muziek: rocken in Nieuw-Zeeland

Door Martijn / 16 augustus 2013 / 0 reacties

Tijdens je werkvakantie in Nieuw-Zeeland zal er een muzikale wereld voor je opengaan. Er zijn echt ontzettend goede en leuke Nieuw-Zeelandse bands en artiesten. Een aantal heb je misschien al hier in Nederland gehoord, maar een groot aantal zul je daar voor het eerst horen… En wellicht live in concert zien. Hoe tof zou dat […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven