De leukste 1 april grappen dit jaar in Nieuw-Zeeland

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

123NZ Reisblog

Alle onderwerpen in dit artikel (inhoudsopgave)

  Waar ter wereld vieren ze nou geen 1 april? Oh ja, in China… Gelukkig is humor wel onderdeel van de cultuur in Nieuw-Zeeland. Kiwi's lachen graag. We hebben daarom de leukste 1 april grappen (April Fools Day jokes) van 2016 gemaakt door Nieuw-Zeelandse merken voor je verzameld.

  Tip Top ijs met Happy Tails (ijs voor honden)

  Is het een grap of is het serieus? Er waren genoeg reacties van hondenlieflebbers op het bericht dat Tip Top met speciaal ijs voor honden zou komen. Helaas voor onze kwispelende vrienden bleek het toch om een 1 april grap te gaan.

  Introducing, Tip Top Happy Tails. New Zealand’s first-ever pet-friendly ice cream made with all-natural ingredients. Share our pawsitively pawesome news with all your pet-loving friends.

  Posted by Tip Top Ice Cream on Thursday, 31 March 2016

  Weet-Bix NZ met Weet-Brix

  Voor iedereen die graag speelt met z'n eten, komt Weet-Bix (in Nederland bekend als Wetabix) met Weet-Brix. Oftewel hun ontbijtgranen in de vorm van een LEGO-blokje. Maar alleen op 1 april natuurlijk.

  Because of our commitment to be involved in healthy childhood development, Weet-Bix are launching Weet-Brix, edible…

  Posted by Weet-Bix NZ on Thursday, 31 March 2016

  Mitre 10 met een ‘noise cancelling' hamer

  Doe-het-zelf-bedrijf Mitre 10 (een soort Gamma) kondigde een ‘noise cancelling' hamer aan. Voortaan zou niemand last hebben van jouw geklus. Dit nieuwe en unieke product zou beperkt beschikbaar zijn en alleen op 1 april.

  The biggest innovation in DIY. Now available in New Zealand

  Posted by Mitre 10 New Zealand on Thursday, 31 March 2016

  Virgin Australia introduceert Kids Class

  Kids Class is een speciale klasse in het vliegtuig alleen voor kinderen met speciale stoelen om tegenaan te schoppen en een speciaal teddybeer-menu. Hebben andere reizigers dan nooit meer last van huilende of ketende kids aan boord? Helaas, ook Kids Class was een 1 april grap.

  Introducing Virgin Australia Kids Class – the world’s first kids-only aircraft cabin.

  Posted by Virgin Australia on Thursday, 31 March 2016

  Meer 1 april grappen in Nieuw-Zeeland?

  Er waren meer 1 april grappen te zien in Nieuw-Zeeland maar bovenstaande waren de leukste en het makkelijkste te delen omdat ze via social media gingen. Diverse andere 1 april grappen werden op de ouderwetse manier via krant of radio gedaan. Tja, het is en blijft Nieuw-Zeeland… Op technologisch gebied lopen ze nog steeds een aantal jaar achter op Europa.

  Helaas waren er ook grote afwezigen deze 1 april… Nieuw-Zeelandse merken als Hell Pizza en Burgerfuel die normaal niet vies zijn van een potje humor, hebben in 2016 niets met 1 april gedaan. Jammer.

  0 0 stemmen
  Article Rating

  Nog meer informatie over:

  123NZ Reisblog

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes en de vele reistips. Onze bloggers wonen, werken en/of reizen regelmatig in dit schitterende land. Ga je mee van het gebaande pad af in Nieuw-Zeeland?

  123NZ is hét blog voor je reis naar Nieuw-Zeeland. Elke reiziger heeft voordeel van onze gratis tips, handige te-zien-te-doen lijstjes...

  123NZ draait op koffie

  Vond je dit artikel leuk of nuttig? Laat het weten door een koffie te schenken!
  Met extra cafeïne kunnen wij vol energie verder bloggen.

  Inschrijven
  Abonneren op
  guest
  0 Reacties
  Inline Feedbacks
  Bekijk alle commentaren
  Scroll naar boven