Onze artikelen/blogposts over:

stad

Naar Nieuw-Zeeland ga je natuurlijk niet voor een stad, maar dat betekent niet dat je deze steden over moet slaan. Auckland, Christchurch, Wellington en Dunedin hebben veel te bieden. Net als de kleinere stadjes in Nieuw-Zeeland.

En het is altijd leuk om een bezoek aan de bewoonde wereld van een stad(je) te gebruiken als afwisseling van de afgelegen natuur in het prachtige land.

Lees deze artikelen maar eens en zie wat de steden in Nieuw-Zeeland te bieden hebben.

Uitzicht over Wellington vanaf Mt Victoria

Handige tips voor een toffe stedentrip in Wellington: van aankomst tot wat te doen & zien

Door Martijn / 12 juli 2024 / 0 reacties

Met deze nieuwe blogpost gaan jullie meer zien, meer doen en meer besparen in Wellington. Nieuwe tips die ervoor zorgen dat jullie weer een hele andere kant van deze geweldige stad gaan meemaken.

Lees deze blogpost
Uitzicht op Harbour Bridge Auckland

Een dozijn tips om te doen in Auckland… En dat is nog maar het begin. Ontdek de City of Sails met onze insider tips!

Door 123NZ Reisblog / 25 januari 2024 / 0 reacties

Naar Nieuw-Zeeland ga je natuurlijk voor de prachtige natuur, de toffe hikes en alle adrenaline-activiteiten. Maar kijk niet te snel neer op de stad waar voor velen het Nieuw-Zeeland avontuur begint: Auckland. In deze stad is veel meer te doen en te zien dan je denkt. Geniet dus een paar dagen van Auckland voordat je […]

Lees deze blogpost
Christchurch skyline zonsondergang

Op pad in Christchurch: zoveel te zien en doen in deze altijd-veranderende stad

Door Martijn / 28 mei 2021 / 0 reacties

Als er een stad is in Nieuw-Zeeland die constant verandert dan is het wel Christchurch. Dat maakt het ook meteen de meest interessante stad van Nieuw-Zeeland. Ga mee op ontdekkingstocht en zie wat er allemaal te doen is in Christchurch.

Lees deze blogpost
Wandeltocht langs beelden op Banks Peninsula

Toffe dagtochten om de omgeving van Christchurch te verkennen: van strand tot meren

Door 123NZ Reisblog / 17 maart 2021 / 0 reacties

De beste dagtrips hoeven niet veel te kosten. Sterker nog, de meesten zijn gratis, zeker als je de volgende trips rondom Christchurch op het Zuidereiland gaat doen. Ideaal om de stad even te verlaten.

Lees deze blogpost
Katten in het kattencafe Christchurch

Lekker met katten knuffelen in het kattencafé in Christchurch

Door 123NZ Reisblog / 26 juli 2020 / 0 reacties

Combineer een regenachtige middag met liefde voor katten en je krijgt… Een superleuke binnenspeeldag in Christchurch. Kattencafés kom je wereldwijd tegen dus ook in deze stad op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Leuk voor elk moment. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Auckland skyline in de avond

Mijn haat-liefde-verhouding met Auckland levert jou handige tips

Door Martijn / 13 april 2020 / 4 reacties

Je kunt Auckland zien als de meest-ondergewaardeerde stad van Nieuw-Zeeland. Wellicht zelfs van de wereld. Er is geen stad waar ik zoveel “negatieve” commentaren van zie. En waar een paar ‘fan boys’ en ‘fan girls’ dit recht proberen te zetten. Ik schijn er één van te zijn. Maar zo was het niet… Graag laat ik […]

Lees deze blogpost
Uitzicht op weg naar Wakaaranga Creek Reserve

Wandelen en fietsen in Auckland: van Half Moon Bay naar Pakuranga

Door Martijn / 28 februari 2017 / 0 reacties

In Auckland is zoveel meer te doen dan alleen Queen Street. Ik laat je graag zien hoe mooi Auckland is en hoeveel deze stad te bieden heeft. Vandaag gaat de route van ‘lower’ Queen Street naar Half Moon Bay en dan naar Pakuranga. Lopend. Wandelend. Slenterend.

Lees deze blogpost
Uitzicht op Auckland

Waarom Auckland in de top 10 steden van Lonely Planet staat

Door Martijn / 31 oktober 2013 / 0 reacties

Deze week heeft Lonely Planet z’n jaarlijkse lijst met steden die je komend jaar bezocht moet hebben, bekend gemaakt. En voor 2014 staat Auckland er voor het eerst in. Heel Nieuw-Zeeland is dus trots. En wij ook. Maar waarom hebben de reis-experts van Lonely Planet gekozen voor Auckland? Dat leg ik je graag uit… En […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven