Onze artikelen/blogposts over:

koffie

Zonder koffie begint de dag niet goed, is het motto van velen. Als fan van caffeine bloggen we ook over de beste plekken voor de heerlijkste koffie in Nieuw-Zeeland.

Of je nu gaat kamperen in de wildernis of in een stad of dorp bent, je hoeft niet zonder koffie op pad te gaan. Nieuw-Zeelanders zijn echte koffieverslaafden. Kijk maar eens naar de vele koffietentjes.

Team van The Cat Lounge kattencafe in Auckland

Katten knuffelen in een kattencafe (of twee) in Auckland

Door 123NZ Reisblog / 12 juni 2017 / 0 reacties

Wordt de drukte van de stad Auckland je even te veel? Ga dan naar een kattencafe voor wat ontspanning en een knuffelsessie met de vele katten. Er zijn zelfs meerdere van deze kattencafees in Auckland te vinden.

Lees deze blogpost
Lekkerste koffie op Zuidereiland

Zoektocht naar de lekkerste koffie op het Zuidereiland

Door Reismaatje / 8 maart 2017 / 0 reacties

Na ontzettend veel koffie op het Noordereiland te hebben gedronken, gaat de zoektocht van Belle naar de lekkerste koffie in Nieuw-Zeeland door op het Zuidereiland. Maar het gaat niet alleen om koffie, er moet natuurlijk ook wat lekkers bij. Gezond en lekker.

Lees deze blogpost
Ceviche en bloody mary bij Carmen Jones

De meest smakelijke reisroute: feeding the caffeine addiction

Door Reismaatje / 18 februari 2017 / 0 reacties

Rondreizen door Nieuw Zeeland, dat doen de meeste mensen om van de fantastische natuur te genieten. Maar wat bijna nog belangrijker is: waar vind je de lekkerste koffie? En waar kun je lekker eten? Maar vooral ook, welke cafeetjes moet je overslaan? Ik zocht het voor je uit.

Lees deze blogpost
Leer alles over koffie maken en schenken

Op zoek naar de lekkerste koffie van Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 13 april 2015 / 0 reacties

De smaak van koffie is ontzettend persoonlijk… De één houdt van sterk met donkergebrande bonen, terwijl de ander liever een wat milder kopje flat white drinkt. Om je zoektocht naar de lekkerste koffie straks in Nieuw-Zeeland wat makkelijker te maken, delen we het volgende nieuws graag met je.

Lees deze blogpost
The Great New Zealand Cafe book

Op avontuur met The Great New Zealand Cafe boek (review)

Door Martijn / 8 mei 2014 / 0 reacties

De achterflap van dit boek trok me meteen aan: “New Zealands has some of the finest scenery and most spectacular views in the world. Increasingly, it also has a reputation for great coffee and café culture. What better way to explore the country than with a guide that highlights where to stop and enjoy a […]

Lees deze blogpost
smiley coffee

Ontdek de koffiecultuur in NZ

Door 123NZ Reisblog / 4 mei 2014 / 0 reacties

Eén van de eerste dingen die je opvalt als je de eerste dagen in Auckland rondloopt, is dat je echt overal goede koffie kunt krijgen. En dan niet van dat slootwater uit een automatisch apparaat. Nee we hebben het hier over echte koffie, gezet door een barista. En als koffieliefhebber laten we je hier graag […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven