Onze artikelen/blogposts over:

gratis

Gratis is het magische woord waar iedere reiziger of backpacker dol op is. In deze serie van artikelen hebben we het over alles dat gratis is in Nieuw-Zeeland of tijdens de reis er naar toe.

Van gratis tips tot tips om dingen gratis te kunnen doen in Nieuw-Zeeland. Zo kun je bijvoorbeeld ook gratis glow worms zien en hoef je niet altijd voor een dure attractie te betalen. Zomaar een voorbeeld van wat je kunt verwachten in ons hoofdstuk gratis op ons reisblog.

Catlins - zonnig uitzicht

Simpele tips om korting in Nieuw-Zeeland te regelen. Maak je reis en verblijf goedkoper met extra voordeel!

Door 123NZ Reisblog / 29 oktober 2022 / 0 reacties

In Nieuw-Zeeland vieren ze de zomer van December tot en met Februari. En dat betekent een drukke periode met veel toeristen en hogere prijzen. Wij helpen je graag met het regelen van extra korting om zo de dure zomer in Nieuw-Zeeland te overleven.

Lees deze blogpost
Roadtrip met de auto door Nieuw-Zeeland

Goedkoop een auto huren in Nieuw-Zeeland is mooi maar het kan ook gratis

Door 123NZ Reisblog / 24 juli 2021 / 0 reacties

Met een auto of camper door Nieuw-Zeeland reizen is het mooiste dat er is. Je kunt overal komen en bent superflexibel. Als jouw reisplannen flexibel zijn, kun je zelfs rondreizen met een gratis auto via een relocation. Hoe je dat doet, lees je hier.

Lees deze blogpost
Auckland Lantern Festival 2017

8 gratis evenementen in Nieuw-Zeeland die je mee moet maken

Door 123NZ Reisblog / 3 januari 2018 / 0 reacties

Gratis? Zei iemand gratis evenementen? Jazeker, wij hebben een lijstje gemaakt met de leukste gratis evenementen in Nieuw-Zeeland. Door het hele land kom je deze zomer namelijk toffe evenementen tegen die je geen cent aan toegang kosten.

Lees deze blogpost
Kamperen in Nieuw-Zeeland (eenvoudig)

Gratis kamperen in Auckland: 29 plekken voor ‘freedom camping’

Door 123NZ Reisblog / 21 februari 2017 / 0 reacties

Auckland was altijd een lastige stad voor fans van ‘freedom camping’. Er was weinig plek of je kon alleen op een betaald terrein ver buiten de stad staan. Maar dat gaat nu veranderen, Auckland Council heeft net 29 plekken goedgekeurd om gratis te kamperen in Auckland. Speciaal voor toeristen met camper of tent. En wij […]

Lees deze blogpost
Losse munten Nieuw-Zeeland

Even geen geld tijdens je working holiday? Overleef met onze tips

Door 123NZ Reisblog / 27 maart 2016 / 0 reacties

Als je net riep “help mijn geld is (bijna) op” dan zijn deze tips helemaal iets voor jou. Een blogpost vol tips om je working holiday in Nieuw-Zeeland door te komen als je even (bijna) geen geld meer hebt.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven