Onze artikelen/blogposts over:

eten

Eten en drinken is niet alleen van levensbelang maar is ook nog eens lekker. Zeker in een ander land. En Nieuw-Zeeland heeft veel lekkers te bieden. Of je nu in een supermarkt of een lokale kleine winkel gaat shoppen.

Alles over eten en drinken in Nieuw-Zeeland. Als je gaat kamperen of voor je dagelijkse boodschappen. Wij helpen je besparen. Kijk maar.

Snacks uit Nieuw-Zeeland

Een hapje Nieuw-Zeeland in Nederland: heerlijk tegen heimwee

Door 123NZ / 27 december 2020 / 2 reacties

Als je eenmaal weer terug bent in Nederland, slaat de heimwee vroeg of laat toe. Het land waar je zo’n geweldige tijd tijdens je working holiday of backpack-avontuur hebt gehad, ga je altijd missen. Maar ook in Nederland kun je je soms even in Nieuw-Zeeland wanen. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Eten en drink inslaan voor campingtrip

Trucs om lekker en goedkoop te eten in Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 18 december 2020 / 0 reacties

Dit is een vraag die we vaak voorbij zien komen. En het is er eentje die altijd veel discussies oplevert. Is het eten in Nieuw-Zeeland nu duur of goedkoop? Deze keer geen toevoeging aan de discussie maar handige trucjes zodat je lekker en goedkoop kunt eten in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
NZ uitzicht vanaf Waitaki hydro station

Zo haal je Nieuw-Zeeland naar Nederland als je zelf nog niet kunt reizen

Door 123NZ / 21 juli 2020 / 0 reacties

Nu de Nieuw-Zeelandse grens nog steeds is gesloten voor buitenlandse reizigers, is het helaas nog even wachten voor je weer naar Nieuw-Zeeland kan. Hoe ga jij met het wachten om? Wij hebben een aantal toffe tips voor je om Nieuw-Zeeland naar Nederland te halen, waardoor het “wachten” sowieso een stuk leuker wordt.

Lees deze blogpost
Celias Pies in Auckland

Voor de lekkerste pie in Auckland ga je naar…

Door 123NZ / 8 augustus 2015 / 0 reacties

Je allereerste lunch in Auckland is je allerlekkerste lunch. Je bent net aangekomen in een nieuwe omgeving en geniet van de stad en het weer. De eerste happen echt Nieuw-Zeelands eten blijven je zeker bij. Een pie is dan een mooi begin. Wij verklappen waar je de lekkerste pies kunt kopen.

Lees deze blogpost
Jacob's Creek Wine & Dine 2015

6x Jacob’s Creek wijn met een heerlijk gerecht erbij

Door 123NZ / 21 juni 2015 / 0 reacties

Je gaat van je stoel vallen… 123NZ die over een evenement van Australische wijnproducent Jacob’s Creek gaat bloggen? Als je een tijdje in Nieuw-Zeeland woont en werkt, is de kans erg groot dat je een fles Jacob’s Creek opent. Voor wit neem je een fles Nieuw-Zeelands maar voor rood pak je Australisch, is een gezegde […]

Lees deze blogpost
Crayfish at Kaikoura Seafood BBQ

Nieuw-Zeelands eten en snacks die je moet proberen

Door Martijn / 12 juli 2014 / 1 reactie

Nou ja moet proberen… Gewoon lekker Nieuw-Zeelands eten en snacks die de moeite waard zijn om te proberen. Zo leer je het land en de cultuur ook goed kennen. Geen rare hapjes of vreemd eten maar heerlijke alledaagse dingen die tot mijn Nieuw-Zeelandse favorieten behoren.

Lees deze blogpost
Scroll to Top