Onze artikelen/blogposts over:

eten

Eten en drinken is niet alleen van levensbelang maar is ook nog eens lekker. Zeker in een ander land. En Nieuw-Zeeland heeft veel lekkers te bieden. Of je nu in een supermarkt of een lokale kleine winkel gaat shoppen.

Alles over eten en drinken in Nieuw-Zeeland. Als je gaat kamperen of voor je dagelijkse boodschappen. Wij helpen je besparen. Kijk maar.

Snacks uit Nieuw-Zeeland

Een hapje Nieuw-Zeeland in Nederland: heerlijk tegen heimwee

Door 123NZ Reisblog / 27 december 2020 / 2 reacties

Als je eenmaal weer terug bent in Nederland, slaat de heimwee vroeg of laat toe. Het land waar je zo’n geweldige tijd tijdens je working holiday of backpack-avontuur hebt gehad, ga je altijd missen. Maar ook in Nederland kun je je soms even in Nieuw-Zeeland wanen. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Eten en drink inslaan voor campingtrip

Trucs om lekker en goedkoop te eten in Nieuw-Zeeland

Door 123NZ Reisblog / 18 december 2020 / 0 reacties

Dit is een vraag die we vaak voorbij zien komen. En het is er eentje die altijd veel discussies oplevert. Is het eten in Nieuw-Zeeland nu duur of goedkoop? Deze keer geen toevoeging aan de discussie maar handige trucjes zodat je lekker en goedkoop kunt eten in Nieuw-Zeeland.

Lees deze blogpost
NZ uitzicht vanaf Waitaki hydro station

Zo haal je Nieuw-Zeeland naar Nederland als je zelf weer thuis bent. Tips tegen heimwee.

Door 123NZ Reisblog / 21 juli 2020 / 0 reacties

Nadat je Nieuw-Zeelandse rondreis of working holiday is afgesloten en je weer thuis in Nederland bent, kun je een soort heimwee-gevoel krijgen naar dit prachtige land Down Under. Wij hebben een aantal toffe tips voor je om Nieuw-Zeeland naar Nederland te halen, waardoor je de reis kunt herbeleven of het wachten op je volgende reis […]

Lees deze blogpost
Celias Pies in Auckland

Voor de lekkerste pie in Auckland ga je naar…

Door 123NZ Reisblog / 8 augustus 2015 / 0 reacties

Je allereerste lunch in Auckland is je allerlekkerste lunch. Je bent net aangekomen in een nieuwe omgeving en geniet van de stad en het weer. De eerste happen echt Nieuw-Zeelands eten blijven je zeker bij. Een pie is dan een mooi begin. Wij verklappen waar je de lekkerste pies kunt kopen.

Lees deze blogpost
Lange gedekte tafel met een vaas met bloemen en wijnglazen vooraan en uitzicht op Amsterdam in de verte

Proeverij van Australische wijn met een heerlijk hapje erbij! De smaak van Australië dankzij Jacob’s Creek

Door 123NZ Reisblog / 21 juni 2015 / 0 reacties

Australië heeft meer te bieden dan een massaal land dat perfect is voor een (bijna) oneindige roadtrip. Australische wijn is een heerlijk product dat het land ook wereldwijd op de kaart heeft gezet. En Jacob’s Creek wijn uit Australië wilde iedereen laten proeven hoe dat smaakt.

Lees deze blogpost
Crayfish at Kaikoura Seafood BBQ

Nieuw-Zeelands eten en snacks die je moet proberen

Door Martijn / 12 juli 2014 / 1 reactie

Nou ja moet proberen… Gewoon lekker Nieuw-Zeelands eten en snacks die de moeite waard zijn om te proberen. Zo leer je het land en de cultuur ook goed kennen. Geen rare hapjes of vreemd eten maar heerlijke alledaagse dingen die tot mijn Nieuw-Zeelandse favorieten behoren.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven