Onze artikelen/blogposts over:

camper

Met een camper Nieuw-Zeeland verkennen, is het mooiste dat er is. Je bent zo vrij als een vogeltje en kunt gaan en staan waar je wilt. Je hoeft met niemand rekening te houden en hoeft geen vaste route te volgen. Heerlijk.

In deze artikelen lees je al onze tips en ervaringen met het reizen met een camper door Nieuw-Zeeland. Vragen als “welke camper is het beste?”, “waarvoor dient self-contained?” en “welke route is het mooiste” worden erin beantwoord. En nog veel meer.

Wij zijn dol op het reizen met een camper door Nieuw-Zeeland. En dat zie je in deze blogposts.

Rijtje miniatuur auto's als voorbeeld voor het kopen van een auto

Het kopen van een auto in Nieuw-Zeeland wordt veel makkelijker met deze tips voor beginners

Door Martijn / 15 oktober 2023 / 0 reacties

Het kopen van een auto in Nieuw-Zeeland is een makkelijke beslissing om te nemen, maar er komt meer bij kijken dan je denkt. Zeker als je voor het eerst een auto gaat kopen – en vooral voor het eerst in Nieuw-Zeeland – kan het je duizelen met alle kreten en welke stappen te volgen. Met […]

Lees deze blogpost
Forgotten World Highway: een van de mooiste routes in Nieuw-Zeeland

Is de Forgotten World Highway route de mooiste roadtrip in Nieuw-Zeeland? Als je er de tijd voor neemt!

Door Martijn / 17 juli 2022 / 2 reacties

Er is een weg in Nieuw-Zeeland die slechts 149 kilometer lang is, goed te rijden is en door geweldige landschappen gaat, maar toch door velen wordt overgeslagen. Welkom bij de Forgotten World Highway. De toegangspoort naar een alternatief universum, tenminste zo voelt het.

Lees deze blogpost
Lake Ianthe

6 travel hacks om de goedkoopste camper te boeken

Door 123NZ / 1 augustus 2018 / 0 reacties

Je bent klaar voor je grote rondreis door Nieuw-Zeeland maar je weet nog niet hoe? Je weet wel dat je met een auto of campervan wilt gaan vanwege de grote mate van vrijheid. Dan helpen wij je graag om de goedkoopste camper te regelen met een paar simpele travel hacks.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven