Onze artikelen/blogposts over:

bagage

De grote vraag als je een reis of working holiday naar Nieuw-Zeeland gaat plannen, is altijd: wat neem je mee als bagage? Sowieso niet teveel. Met deze tips is het makkelijker om te bepalen wat je moet inpakken voor je reis naar Nieuw-Zeeland en wat vooral niet. Onze bagagetips helpen je op weg.

Veel koffers in Auckland Maritime Museum

Upgrade je paklijst met deze superhandige items voor je verre reis. Neem ze zeker mee!

Door 123NZ / 8 januari 2022 / 0 reacties

Wat pak je allemaal in voor je lange reis? De meeste zaken zijn logisch en doe je vaak al als eerste in je bagage, zoals kleren en cosmetica. Maar er zijn ook alledaagse dingen waarvan je nooit had gedacht dat die ontzettend handig zijn om mee te nemen. Dit zijn 7 handige dingen die je […]

Lees deze blogpost
Veel koffers in Auckland Maritime Museum

Met een goede voorbereiding op reis naar Nieuw-Zeeland

Door 123NZ / 25 oktober 2020 / 0 reacties

Naarmate je vertrekdatum steeds dichterbij komt, wordt het tijd om je verder voor te bereiden op de reis naar Nieuw-Zeeland. Nu wordt het tijd om na te denken over je bagage en andere voorbereidingen te treffen. Wij helpen je met een complete blogpost op weg.

Lees deze blogpost
Hoe groot mag handbagage zijn?

Ergernissen op reis: van bagage kwijt tot te zware bagage (en de oplossing)

Door 123NZ / 13 augustus 2016 / 0 reacties

Voor en na je reis zijn er een aantal ergernissen waar je te maken mee kunt krijgen. We hebben het dan niet over inpakstress (kun je voorkomen) of heimwee naar een ver land. Nee we hebben het over je bagage. Of je nu met een koffer, rugzak of tas reist, het kan tot aardig wat […]

Lees deze blogpost
Hoe groot mag handbagage zijn?

Wat is het juiste formaat voor handbagage?

Door Martijn / 28 juni 2015 / 0 reacties

Of je nu reist binnen Europa of naar de andere kant van de wereld, handbagage is altijd een punt van discussie. Door de nieuwe, uniforme IATA regels bedacht voor de afmetingen van handbagage is het tijd om in dit onderwerp te duiken.

Lees deze blogpost
Scroll to Top