Onze artikelen/blogposts over:

winter

Winter valt in Nieuw-Zeeland in de maanden juni, juli en augustus. Wat kun je verwachten van de winter in Nieuw-Zeeland? Is het een goed moment om rond te reizen? Daar zul je nog verbaasd van staan want dat is het zeker.

Neem bijvoorbeeld het winterloze Noorden van het Noordereiland. Heerlijk die tijd van het jaar. En als je denkt dat winter in Nieuw-Zeeland betekent dat er overal sneeuw en ijs ligt, dan vergis je je. Het valt allemaal best mee, zeker vergeleken met de Europese winter.

Winter is een heerlijke en goedkope tijd om te reizen in Nieuw-Zeeland. Lees deze blogposts maar eens.

Strand bij New Brighton in Christchurch. Mooi zonnige blauwe lucht en een praktisch verlaten strand.

Wat is het mooiste seizoen voor een reis naar Nieuw-Zeeland? We hebben de voordelen van elk seizoen op rij gezet!

Door 123NZ Reisblog / 31 augustus 2023 / 0 reacties

Kun je beter in de lente, zomer, herfst of winter door Nieuw-Zeeland reizen? Veel reizigers zijn op zoek naar het antwoord op de vraag wat het mooiste seizoen is om Nieuw-Zeeland te bekijken. Wij hebben alle voordelen en de nadelen van elk seizoen voor je op rij gezet. Dan kun jij daarna heel makkelijk de […]

Lees deze blogpost
Zonnige winterse roadtrip NZ

Het winterse gevoel in Nieuw-Zeeland: wit, lekker fris en toch zonnig

Door Martijn / 26 juni 2021 / 0 reacties

De Nieuw-Zeelandse winter is anders dan je gewend bent in Nederland. In Nieuw-Zeeland ligt niet het hele land vol sneeuw en ijs. In dit artikel gaan we je laten zien dat de Nieuw-Zeelandse winter een heerlijke tijd is, met sneeuw en ijs maar vooral ook met veel zon.

Lees deze blogpost
Queenstown in de winter

3 Redenen om te reizen in Nieuw-Zeeland in de winter

Door Martijn / 6 april 2019 / 0 reacties

Juni is de maand dat de winter in Nieuw-Zeeland begint. Na een heerlijke herfst, is Koning Winter weer in het land. Je zult het misschien (nog) niet denken maar de winter is een geweldige tijd rond te reizen in Nieuw-Zeeland. Deze blogpost gaat je daarvan overtuigen.

Lees deze blogpost
Winter in Nieuw-Zeeland - skigebied Dobson

Hoe rugby het goedkoopste seizoen in Nieuw-Zeeland verandert

Door 123NZ Reisblog / 18 april 2017 / 0 reacties

Juni en juli zijn mooie maanden in Nieuw-Zeeland. Het is de tijd van sneeuwpret en fikse kortingen. Eigenlijk de ideale tijd voor een Hollandse backpacker om het kleine land Down Under te bezoeken. Maar, in 2017 loopt het net even anders. En dat allemaal dankzij een groot rugby-evenement.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven