Onze artikelen/blogposts over:

wandelen

Noem het wandelen of hiken, waar het om gaat is Nieuw-Zeeland te voet te verkennen. Tijdens je rondreis door het land kom je zoveel mooie plekken tegen waar het heerlijk wandelen is. En dat hoeft niet meteen een meerdaagse hike te zijn. Kijk maar eens naar deze tips.

Uitzicht vanaf en door de heuvels rondom Arrowntown

Toffe wandelingen in Nieuw-Zeeland. Waarom kennen zo weinig reizigers deze routes dwars door de prachtige natuur?

Door Martijn / 19 mei 2024 / 0 reacties

Of je het nu wandelen of hiken noemt, een ding is zeker: te voet kun je het beste genieten van de prachtige natuur in Nieuw-Zeeland. Er zijn zoveel prachtige routes te kiezen om te wandelen in Nieuw-Zeeland. Laten we er dus een aantal uitlichten.

Lees deze blogpost
Wandeltocht langs beelden op Banks Peninsula

Toffe dagtochten om de omgeving van Christchurch te verkennen: van strand tot meren

Door 123NZ Reisblog / 17 maart 2021 / 0 reacties

De beste dagtrips hoeven niet veel te kosten. Sterker nog, de meesten zijn gratis, zeker als je de volgende trips rondom Christchurch op het Zuidereiland gaat doen. Ideaal om de stad even te verlaten.

Lees deze blogpost
Auckland skyline in de avond

Mijn haat-liefde-verhouding met Auckland levert jou handige tips

Door Martijn / 13 april 2020 / 4 reacties

Je kunt Auckland zien als de meest-ondergewaardeerde stad van Nieuw-Zeeland. Wellicht zelfs van de wereld. Er is geen stad waar ik zoveel “negatieve” commentaren van zie. En waar een paar ‘fan boys’ en ‘fan girls’ dit recht proberen te zetten. Ik schijn er één van te zijn. Maar zo was het niet… Graag laat ik […]

Lees deze blogpost
Uitzicht op weg naar Wakaaranga Creek Reserve

Wandelen en fietsen in Auckland: van Half Moon Bay naar Pakuranga

Door Martijn / 28 februari 2017 / 0 reacties

In Auckland is zoveel meer te doen dan alleen Queen Street. Ik laat je graag zien hoe mooi Auckland is en hoeveel deze stad te bieden heeft. Vandaag gaat de route van ‘lower’ Queen Street naar Half Moon Bay en dan naar Pakuranga. Lopend. Wandelend. Slenterend.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven