Onze artikelen/blogposts over:

smartphone

Je smartphone is praktisch onmisbaar op reis. Er zijn zoveel apps die jouw leven als reiziger in Nieuw-Zeeland makkelijker maken. En als reizende ZZP-er of digital nomad is de smartphone helemaal onmisbaar.

In deze blogposts staat de smartphone centraal, voor gebruik op reis dan. Natuurlijk ligt de focus op Nieuw-Zeeland, maar deze tips zijn ook te gebruiken voor andere landen. Bekijk de artikelen maar eens.

Te Rewa Rewa brug in New Plymouth (Taranaki, Nieuw-Zeeland)

Een internationale eSIM voor op reis of een lokale SIMkaart, wat is beter, makkelijker of voordeliger?

Door 123NZ Reisblog / 16 april 2024 / 0 reacties

Nu veel smartphones de optie van een eSIM ondersteunen en veel providers dit aanbieden, is het leven van reizigers en digital nomads makkelijker geworden. Je kunt nu al vanaf het moment dat je in een land als Nieuw-Zeeland arriveert netwerkontvangst hebben zonder dat het je klauwen met geld kost. Welkom in de wereld van de […]

Lees deze blogpost
Smartphone - Google Play regiovrij

Handige reis-apps waar je echt wat aan hebt! Dit zijn de beste apps voor je verre reis of vakantie

Door 123NZ Reisblog / 14 juli 2022 / 0 reacties

In de wereld van apps voor je smartphone is er zo ontzettend veel keuze. Voor reizigers en digital nomads is er volop keuze aan apps voor op reis. Maar welke reis-apps zijn echt nodig? Tijd voor een overzicht van reis-apps waar je echt wat aan hebt.

Lees deze blogpost
Smartphone mee op reis

Digi voorbereiding voor je reis: van nummerbehoud tot handige accessories voor je telefoon

Door 123NZ Reisblog / 25 december 2021 / 0 reacties

Heb je al nagedacht wat je met je telefoonnummer en abonnement gaat doen als je straks op verre reis of working holiday gaat? Niet alleen jij maar ook apparaten zoals je smartphone moeten zich voorbereiden op de reis. Al valt dat hartstikke mee. Kijk maar.

Lees deze blogpost
Smartphone - Google Play regiovrij

Verander de regio van Google Play of koppel je smartphone los van Google

Door 123NZ Reisblog / 15 augustus 2021 / 0 reacties

Zodra je backpack of working holiday avontuur begonnen is, kun je tegen de raarste zaken aanlopen. Je wilt bijvoorbeeld de app van je Nieuw-Zeelandse bank downloaden en krijgt de melding dat deze app niet beschikbaar is in je regio. Gelukkig is het ook makkelijk op te lossen.

Lees deze blogpost
Smartphone - Google Play regiovrij

Wat is de perfecte smartphone voor reizigers? Met deze tips wordt je keuze makkelijker!

Door Martijn / 25 mei 2015 / 0 reacties

Mijn regelmatige zoektocht naar een nieuwe smartphone betekent niet dat ik voor hele dure of luxe phones ga. Mijn phone moet voldoen aan de eisen die ik stel op dat moment en daarbij vooral voordelig zijn. Supergoedkoop hoeft ook niet, gewoon veel phone voor weinig geld.

Lees deze blogpost
Scroll naar boven