Onze artikelen/blogposts over:

smartphone

Je smartphone is praktisch onmisbaar op reis. Er zijn zoveel apps die jouw leven als reiziger in Nieuw-Zeeland makkelijker maken. En als reizende ZZP-er of digital nomad is de smartphone helemaal onmisbaar. In deze blogposts staat de smartphone centraal, voor gebruik op reis dan. Natuurlijk ligt de focus op Nieuw-Zeeland, maar deze tips zijn ook te gebruiken voor andere landen. Bekijk de artikelen maar eens.
Smartphone - Google Play regiovrij

Verander de regio van Google Play of koppel je smartphone los van Google

Door 123NZ / 15 augustus 2021 / 0 reacties

Zodra je backpack of working holiday avontuur begonnen is, kun je tegen de raarste zaken aanlopen. Je wilt bijvoorbeeld de app van je Nieuw-Zeelandse bank downloaden en krijgt de melding dat deze app niet beschikbaar is in je regio. Gelukkig is het ook makkelijk op te lossen.

Lees deze blogpost
Smartphone apps voor op reis

6 gratis apps voor je smartphone die onmisbaar zijn op reis

Door Reismaatje / 1 augustus 2015 / 0 reacties

Veel reizigers zijn verslaafd aan hun telefoon en kunnen geen dag meer zonder. Logisch want je smartphone is een handig reismaatje. Hij maakt foto’s, houdt al je reisschema’s bij en houdt contact met het thuisfront. Je moet alleen zorgen dat je geen torenhoge rekening krijgt. Gelukkig zijn er handige apps voor op reis die ook […]

Lees deze blogpost
Gadgets voor je smartphone

Is je smartphone al klaar voor een wereldreis?

Door 123NZ / 18 juli 2015 / 0 reacties

Wist je dat je smartphone een belangrijke rol heeft tijdens je verre reis? Het is een kleine maar ideale reismaat. Latern we het eens hebben over manieren om te zorgen dat je reismaatje – de smartphone – het naar z’n zin heeft onderweg.

Lees deze blogpost
Op zoek naar goedkope smartphone?

In enkele stappen naar de perfecte smartphone voor reizigers

Door Martijn / 25 mei 2015 / 0 reacties

Dat we bij 123NZ gadgetfans zijn, wisten jullie natuurlijk al. We schreven immers al eerder over handige gadgets voor op reis. Vandaag wil ik daar één gadget uithalen: de smartphone. Is jouw smartphone geschikt om mee te nemen op reis of ben je toch toe aan een nieuwe? Als dat laatste het geval is, lees […]

Lees deze blogpost
Scroll to Top