Onze artikelen/blogposts over:

relocation

Een ‘relocation’ is een auto of camper van de ene lokatie naar de andere brengen. Het is een fout in de planning van de verhuurder, waarmee flexibele reizigers een goede deal kunnen krijgen om de wagen naar de juiste lokatie te brengen.

In Nieuw-Zeeland kom je regelmatig $1 relocations tegen. Deze moet je pakken als je ze ziet. Ze zijn er als ze er zijn en worden ook snel geboekt. Lees alles over het fenomeen relocation in Nieuw-Zeeland in deze artikelen.

Roadtrip met de auto door Nieuw-Zeeland

Goedkoop een auto huren in Nieuw-Zeeland is mooi maar het kan ook gratis

Door 123NZ Reisblog / 24 juli 2021 / 0 reacties

Met een auto of camper door Nieuw-Zeeland reizen is het mooiste dat er is. Je kunt overal komen en bent superflexibel. Als jouw reisplannen flexibel zijn, kun je zelfs rondreizen met een gratis auto via een relocation. Hoe je dat doet, lees je hier.

Lees deze blogpost
Lake Ianthe

6 travel hacks om de goedkoopste camper te boeken

Door 123NZ Reisblog / 1 augustus 2018 / 0 reacties

Je bent klaar voor je grote rondreis door Nieuw-Zeeland maar je weet nog niet hoe? Je weet wel dat je met een auto of campervan wilt gaan vanwege de grote mate van vrijheid. Dan helpen wij je graag om de goedkoopste camper te regelen met een paar simpele travel hacks.

Lees deze blogpost
Gratis camper met Transfercar

Ervaringen met Transfercar: mijn roadtrip door Nieuw-Zeeland met gratis huurauto’s

Door Martijn / 14 maart 2016 / 0 reacties

Om te laten zien dat het echt mogelijk is om met een gratis huurauto door Nieuw-Zeeland te crossen, ben ik op pad gegaan. Het doel was een roadtrip met een gratis auto via Transfercar om goedkoop van A naar B te komen en zoveel mogelijk van Nieuw-Zeeland te zien. Dan weten jullie meteen of het […]

Lees deze blogpost
Scroll naar boven